במשך 61 השנים האחרונות, כל ראש עירייה מכהן לקח חלק בצעדה, שנחשבת לאירוע השנתי הגדול ביותר למען ישראל מחוץ לגבולות המדינה. השנה, המצעד שייערך בשדרה החמישית יתקיים תחת הסיסמה: "אמריקאים גאים, ציונים גאים".
בהצהרה שמסר לסוכנות הידיעות היהודית (JTA), אמר ממדאני: "אני מצפה להשתתף ולארח אירועים קהילתיים רבים שיחגגו את החיים היהודיים ואת ההיסטוריה והתרבות העשירה של הקהילה בעירנו. למרות שלא אגיע למצעד, אין לפרש זאת כסירוב להעניק אבטחה או אישורים נדרשים לשמירה על הבטיחות בו. הייתי מאוד ברור: אני מאמין בזכויות שוות לכל בני האדם בכל מקום, ועיקרון זה מנחה אותי תמיד".
בעקבות המדיניות של ממדאני, ארגון "End Jew Hatred" (סוף לשנאת יהודים) קיים הפגנת ענק מחוץ למעונו הרשמי של ראש העיר. המפגינים מחו על כך שממדאני מסרב לעצור פגיעות בחופש הדת של יהודים, ואף הטיל וטו בחודש אפריל האחרון על חוק שנועד להרחיק מפגינים ממוסדות חינוך יהודיים כדי להילחם באנטישמיות.