ההתפתחות המשמעותית ביותר נרשמה אתמול (שבת) בבוקר, כאשר כוחות ההתנגדות הלאומית, בגיבוי יחידות מ"בריגדות הענקים", פתחו במתקפת נגד מדרום למחוז אל-ג'ראחי בחודיידה. במקביל, הופעלו רחפנים נגד תגבורות של החות'ים באזור. כוחות הממשלה התקדמו לכיוון אל-ג'ראחי בניסיון להשיב לעצמם את היוזמה באחת החזיתות המרכזיות שבהן תקפו החות'ים בימים האחרונים. מקורות צבאיים מסרו כי הקבוצה ספגה אבדות כבדות בכוח אדם ובציוד.
ההישגים נמשכו גם בדרום מזרח תעז, שם כבשו כוחות הממשלה כמה גבעות אסטרטגיות החולשות על דרכי האספקה של החות'ים. בחזית המערבית של תעז, הוחזרה השליטה על גבעת אל-חזאן לאחר חילופי אש עזים. המהלכים המהירים מצביעים על כך שהיוזמה עוברת בהדרגה לידי כוחות הממשלה.
במקביל לקרבות היבשה, זלג העימות גם לזירה הימית והאווירית. כוחות חיל הים של ההתנגדות הלאומית השמידו שתי סירות תופת חות'יות שניסו לפגוע בנמל מוח'א. בנוסף, ולראשונה במערכה הנוכחית, הפעיל צבא תימן מטוסי קרב. חיל האוויר התימני ביצע יותר מ-15 תקיפות על עמדות, ריכוזי כוחות וכלי רכב של החות'ים במחוזות תעז, חודיידה ואל-ג'וואף.
מקורות בשטח מדווחים כי החות'ים ספגו אבדות קשות במהלך שלושת ימי הלחימה, עם מאות הרוגים ופצועים. בתי החולים שתחת שליטת המורדים בחודיידה ובאל-ג'ראחי מתקשים להתמודד עם העומס. בתגובה להפסדיהם, הפגיזו החות'ים נתיב תחבורה אזרחי, הרגו ארבעה אזרחים ופצעו תשעה נוספים, מה שמעיד על התרחבות ההסלמה גם לעבר מטרות אזרחיות.