בפרק של הפודקאסט שלו "פוליטיקה נועזת" ששודר בקיץ האחרון, אמר פולנסקי: "מה שאני מוצא שקשה מאוד לנווט בו הוא האנטישמיות בשמאל. כי שוב, אני רוצה להיות מאוד ברור: יש בהחלט דוגמאות שבהן ממשלת ישראל השתמשה בדגלים כוזבים".
נוהל חניבעל בוטל רשמית בשנת 2016, ומטרתו המקורית הייתה למנוע חטיפת חיילים על ידי כוחות אויב שישתמשו בהם כקלפי מיקוח. יחד עם זאת, דוח משנת 2024 של המכון לדיאלוג אסטרטגי, העוסק במאבק במידע כוזב, מצא כי הנוהל עמד במרכזן של תיאוריות קונספירציה שקריות, לפיהן כוחות ישראליים הרגו ב־7 באוקטובר אזרחים במספר זהה או גדול יותר מזה של חמאס. חקירה של האו"ם מאותה שנה טענה גם היא כי צה"ל הרג יותר מתריסר אזרחים, טענה שישראל דחתה.
פולנסקי הודה כי חלק מאנשי השמאל עלולים "לראות דגלים כוזבים או תיאוריות קונספירציה במקומות שבהם אין לנו ראיות לכך", והזהיר כי הדבר פוגע במאבק האמיתי באנטישמיות. "אני יכול להבין למה אנשים כועסים. אבל כשאנחנו מטיחים האשמות, זה חייב להיות מבוסס על ראיות - אחרת אנחנו פוגעים בתנועה של עצמנו", הסביר.
זו אינה הפעם הראשונה שבה פולנסקי מסתבך. בחודש מאי האחרון הוא נאלץ להתנצל לאחר שמתח ביקורת על תגובת המשטרה לפיגועי הטרור בגולדרס גרין שבלונדון. פולנסקי שיתף פוסט ברשת החברתית שתקף שוטרים על כך שבעטו במחבל לאחר שחושמל בטייזר. מפקד משטרת לונדון האשים את מנהיג הירוקים בשיתוף פוסט "לא מדויק ומטעה". המחבל הואשם בדקירת שני גברים יהודים ויעמוד למשפט בשנה הבאה.
למרות התנצלותו על הפוסט, פולנסקי סירב לחזור בו מהתבטאויות עבר, שבהן רמז כי בקרב הקהילה היהודית קיימת רק "תחושת חוסר ביטחון" ולא איום ממשי, וזאת חרף סדרת התקפות על בתי כנסת והצתת אמבולנסים של הקהילה היהודית בשכונת גולדרס גרין.