חדש בבריטניה: פאי עם שעועית, רוטב עגבניות, צ'ילי וצרצרים

בעולם יש מאכלים מוזרים, אבל בעוד מדובר אמנם בעניין של טעם וריח, לפעמים נראה שהשפים הולכים קצת רחוק מידי כדי להיות מקוריים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין - זכויות יוצרים
מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין
3
גלריה

להיות מקורי בתחום האוכל זה חשוב, אבל לפעמים נדמה שרשתות המזון והמסעדות הולכות צעד אחד רחוק מידי כדי להיות שונים מן המתחרים. כך קורה במסעדת Pieminister (פאימיניסטר) שבנוטינגהאם, בבריטניה, שם אם תזמינו פאי, כדאי שתסתכלו היטב מה יש בפנים. ראו הוזהרתם!

הדובר של המסעדה, שהוקמה בבריסטול ב-2003, סיפר כי את ההשראה לקחו הבעלים ממאכלי הרחוב המקסיקניים, שם נוהגים להגיש מטעמי צרצרים כדרך קבע. אך כמובן שלא די בצרצר עסיסי כדי להכין פאי, ואל החרק הירקרק מוסיפים שעועית שחורה ורוטב עגבניות' צ'ילי ושמנת חמוצה, ואל אלו הם הוסיפו לסיום לימונית וכוסברה, כמובן. "חרקים יכולים להפוך למרכיב קבוע בתפריט המערבי בעתיד, כיוון שהם מקור ירוק וזמין לחלבון, בהשוואה לבשרים אחרים", אמר דובר החברה. "כולנו ניסינו כמה פאי הופרס במטבח ואני חייב להגיד, כולנו אוהבי צרצרים כאן בפאימיניסטר".

היא ממש אוהבת את הפאי. צילום מסך דרך טוויטר
היא ממש אוהבת את הפאי. צילום מסך דרך טוויטר | היא ממש אוהבת את הפאי. צילום מסך דרך טוויטר
פאי עם מרכיב ייחודי. צילום מסך דרך טוויטר
פאי עם מרכיב ייחודי. צילום מסך דרך טוויטר | פאי עם מרכיב ייחודי. צילום מסך דרך טוויטר
תגיות:
פאי
/
צרצרים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף