להיות מקורי בתחום האוכל זה חשוב, אבל לפעמים נדמה שרשתות המזון והמסעדות הולכות צעד אחד רחוק מידי כדי להיות שונים מן המתחרים. כך קורה במסעדת Pieminister (פאימיניסטר) שבנוטינגהאם, בבריטניה, שם אם תזמינו פאי, כדאי שתסתכלו היטב מה יש בפנים. ראו הוזהרתם!
הדובר של המסעדה, שהוקמה בבריסטול ב-2003, סיפר כי את ההשראה לקחו הבעלים ממאכלי הרחוב המקסיקניים, שם נוהגים להגיש מטעמי צרצרים כדרך קבע. אך כמובן שלא די בצרצר עסיסי כדי להכין פאי, ואל החרק הירקרק מוסיפים שעועית שחורה ורוטב עגבניות' צ'ילי ושמנת חמוצה, ואל אלו הם הוסיפו לסיום לימונית וכוסברה, כמובן. "חרקים יכולים להפוך למרכיב קבוע בתפריט המערבי בעתיד, כיוון שהם מקור ירוק וזמין לחלבון, בהשוואה לבשרים אחרים", אמר דובר החברה. "כולנו ניסינו כמה פאי הופרס במטבח ואני חייב להגיד, כולנו אוהבי צרצרים כאן בפאימיניסטר".