סקארלט ג'והנסון נגד איוונקה טראמפ: "פחדנית ומיושנת"

השחקנית ההוליוודית ביקרה את בתה של הנשיא האמריקאי דונלד טראמפ שבועות לאחר הופעתה בתוכנית SNL, בה חיקתה אותה: "הרעיונות שלה מיושנים"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
סקארלט ג'והנסון
סקארלט ג'והנסון | צילום: רויטרס
2
גלריה

כונתה פחדנית. איוונקה טראמפ, צילום: רויטרס
כונתה פחדנית. איוונקה טראמפ, צילום: רויטרס | כונתה פחדנית. איוונקה טראמפ, צילום: רויטרס

ג'והנסון השתתפה לאחרונה בפרודיה על איוונקה טראמפ בתוכנית הקאלט-“Saturday Night Live”, בה מוצגת פרסומת לעגנית לבושם פיקטיבי בשם  Complicit (שותפה), המציגה את איוונקה כשותפה למדיניות של אביה, שמבקריה טוענים שהעמיקה את הפילוג בעם ועודדה שנאת זרים.

איוונקה טראמפ דחתה את הטענות כלפיה ואמרה, "אם להיות שותפה פירושו לרצות להיות בעלת כוח המשמש לטובה ולהשפיע לטובה, אז אני שותפה", אמרה טראמפ במהלך הראיון ל-CBS. איוונקה נשואה לג'ראד קושנר, שהוא כמו איוונקה יועץ ללא תשלום לנשיא. קושנר, שעומד בראש עסק נדל"ן משפחתי, גדל במשפחה אורתודוקסית יהודיה. איוונקה התגיירה לפני חתונתם ב-2010.

תגיות:
סקרלט ג'והנסון
/
איוונקה טראמפ
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף