ללא אישום: שוחרר הצעיר הישראלי שנעצר במצרים עם קליעים בתיקו

פחות מיממה לאחר שניר יטאח עוכב במעבר טאבה בסיני על ידי השלטונות המקומיים בשל כדורים שנמצאו בכליו, השתחרר הצעיר לאחר התערבות משרד החוץ

ניר יטאח
ניר יטאח | צילום: באדיבות המשפחה
2
גלריה

אחיו של יטאח, אלמוג, אמר למעריב: "חזרנו כבר הביתה, אחי לא היה מוכן לשמוע על האופציה להישאר שם. תודות לכולכם ולמשרד החוץ שלמרות הכל וכנגד כל הסיכויים לא איכזב והצליח לשחרר את אחי. הייתי בתוך מצרים למעלה מ-7 שעות שעברו כמו נצח. לבסוף השיחה הגיעה ונאמר לי שאחי ישתחרר בשעות הקרובות. בשעה 2 לפנות בוקר עברנו את גבול ישראל חזרה הביתה".

עורך דינו, בועז קניג, סיפר אתמול: "ממשרד החוץ לא שומעים שום דבר, חדר המצב מכיר את העניין טוב מאוד. ניר כרגע עצור בנואיבה ולא דיבר עדיין עם שום נציג ישראלי. אנחנו תקועים באפלה. חברים שלו שהיו איתו שם יצרו קשר עם המשפחה, שיצרו איתי קשר כדי שאייצג אותו. אנחנו מחכים כרגע לטלפון ממשרד החוץ. הקונסול אמור לטפל בזה, שני האחים שלו כרגע בדרך לסיני".

מעבר טאבה, צילום: יוסי זמיר, פלאש 90
מעבר טאבה, צילום: יוסי זמיר, פלאש 90 | מעבר טאבה, צילום: יוסי זמיר, פלאש 90

תגיות:
חצי האי סיני
/
ישראלי נעצר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף