"מקווים לפתור את התיק": משטרת מלזיה פרסמה תמונה נוספת של החשוד בחיסול אל בטאש

מפקד המשטרה בקואלה לומפור, פוזי הרום פרסם תמונה נוספת, שלישית במספר, של מי שנחשד בחיסול בכיר החמאס. "זה היה חיסול מקצועי, אבל נגיע לחשודים"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין
מעריב אונליין | צילום: מעריב אונליין
2
גלריה

שבעזרת הציבור, נוכל לפתור את התיק".


כזכור, אל בטאש בן ה-35 נורה למוות ליד ביתו בעיר גומבאק, צפונית לבירה, כשהיה בדרכו לתפילה במסגד. על פי מפקד המשטרה המקומית, הוא נורה על ידי שני אנשים רכובים על אופנוע. תנועת חמאס הודיעה כי מדובר באחד מאנשיה ובהודעת הארגון נאמר כי אל בטאש ייחד עצמו ביצירתיות המדעית שלו ותרם תרומה חשובה לתחומו בהשתתפות בכנסים בינלאומיים בתחום האנרגיה. עוד דווח, כי אל בטאש היה מרצה באוניברסיטה פרטית בבירת מלזיה בעשר השנים האחרונות.

במהלך חקירת המקרה, הודיעה המשטרה המקומית כי היא מצאה את האופנוע ששימש את מתנקשיו של אל בטאש, ומקורות אמרו לעיתון המלזי "ניו סטראיטס טיימס" שהאופנוע, מסוג קוואסאקי הושאר נטוש ליד הגדר המקיפה אגם, מאחורי המרכז המסחרי ג'לאן דאנו ניאגה. מהבדיקות עולה, שהאופנוע רשום על שם אזרח מלזי. "תושבים מקומיים שהבחינו באופנוע הנטוש במספר כמה ימים הודיעו למשטרה", סיפר המקור. "צוות משטרת קואלה לומפור ומפקדת מחוז הגיעו למקום. הצוות סגר את האזור וניידת של היחידה לזיהוי פלילי הגיעה למקום".

תגיות:
מלזיה
/
פאדי אל בטאש
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף