יפן: בתים נהרסו ונקברו במפולת בוץ | צפו בתיעוד

10 בני אדם הוכרזו נעדרים במפולת שפגעה בעיר אטאמי, כתוצאה מגשמים כבדים. הרשויות במדינה הודיעו כי גופותיהם של בני אדם נמצאו בנמל וכי 80 איש פונו מבתיהם

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מפולת בוץ ביפן. צילום: רויטרס | צילום:

עשרה בני אדם הוכרזו היום (שבת) נעדרים במפולת בוץ בעיר אטאמי, שנוצרה לאחר גשם כבד שירד באזור. הרשויות במדינה הודיעו כי כ-80 בתים נקברו ונהרסו מתחת לאדמה כתוצאה מהמפולת. בתקשורת היפנית דיווחו כי גופותיהם של שני בני אדם התגלו באזור הנמל בעיר.

מפולת בוץ ביפן. צילום: רויטרס
מפולת בוץ ביפן. צילום: רויטרס | צילום: רויטרס

עד ראייה שנכח באירוע תיאר כי שמע "רעש נוראי", שלאחריו הוא נמלט לאזור גבוה. ראש ממשלת יפן יושיהידה סוגה מינה כוח משימה מיוחד על מנת לטפל באסון, שנגרם כתוצאה מהגשמים. יושיהידה אמר כי "עלול להוסיף ולרדת גשם ועלינו לנהוג בזהירות".

כוחות חילוץ, שהצטרפו למכבי האש וכוחות השיטור בעיר דיווחו כי כ-80 איש פונו מבתיהם וכי 2,380 בתים נותרו ללא חשמל.

תגיות:
יפן
/
מפולת בוץ
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף