"ארון קבורה או בבית הכלא": פסיכיאטר בכיר נכנס לראש של פוטין - וזו התוצאה

בשיחה עם בן כספית וינון מגל קבע הפסיכיאטר אילן רבינוביץ' כי נשיא רוסיה לא חולה נפש, אך הסביר: "הוא מעריץ כוח ושליטה. אני חושב שעשה לבנט מניפולציה, רוסיה זה הוא"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
פוטין קורא להפיכה צבאית באוקראינה, קרדיט: הטלוויזיה הרוסית | צילום:

בפתח דבריו אמר ד"ר רבינוביץ' כי פוטין הינו: "נרקיסיסט עם גישות אנטי סוציאליות. כילד קטן שתמיד ניצח בקרבות ג'ודו היה לו מוטו 'אם אתה אמור להיקרא לקרב - קודם תתקוף אתה ראשון'. הוא אדם שאין לו אלוהים, הוא מעריץ כוח ושליטה. סוגד לכוח - בז לחולשה. לדידו, רוסיה זה הוא".

עוד הוסיף ואמר: "במשך כל שנות שלטונו דבר אחד ידוע, אם אתה מתנגד לו אתה תגמור או בארון קבורה או בבית הכלא. אין דבר כזה אופוזיציה לפוטין". רבינוביץ' הדגיש כי פוטין "כשיר לעמוד לדין, הוא מאוד מסוכן כי הוא מאוד חכם. הוא לא חולה נפש. בדרך כלל רודנים כמוהו מבינים רק כוח. אצל אנשים כמו פוטין זה תמיד שחור ולבן, או שהם יחבקו אותך או שישמידו אותך טוטלית בלי רחמים".

לדעתו של הפסיכיאטר בהתנהלות מול פוטין "צריך ללכת כמו לוליין על חבל דק בקרקס. זה קצת מסוכן כשדוחקים בן אדם כמוהו שאין לו גבולות".

לקראת סיום השיחה ביקשו המגישים מד"ר רבינוביץ' שינתח את אישיותם, ויקבע אחד ולתמיד – מי יותר נרקיסיסט: "לכאורה, ינון הרבה יותר אקסצנטרי ובן כביכול יותר מאופק", קבע, "אני חושב שאתם זיווג מעולה ומוצלח. לא סתם אתם מובילים את הרייטינג של הרדיו". כשנשאל האם יוכלו להגיע אליו לטיפול זוגי, השיב: "אני מנהל את הקליניקה הגדולה בישראל, התור הכי קרוב זה ארבעה חודשים". על כך השיב ינון: "עד אז בן יעזוב את האולפן 400 פעמים".

תגיות:
נפתלי בנט
/
רוסיה
/
ולדימיר פוטין
/
ישראל
/
אילן רבינוביץ'
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף