איראן והסוכנות הבינלאומית לאנרגיה אטומית הגיעו להסכם על תוכנית לשלושה חודשים, שאמורה לפתור את בעיית חלקיקי האורניום שנמצאו באתרים לא מוצהרים, אשר מנעה את החזרה להסכם הגרעין. איראן הסכימה להעביר לסבא"א עד 20 במרץ מסמכים הנוגעים לשאלות שהציגה הסוכנות. לאחר בחינה של שבועיים הסוכנות תוכל להציג לאיראן שאלות הבהרה.
גרוסי המשיך אתמול בשיחותיו עם הנציגים האיראנים, ואמר כי הן מתנהלות באווירה של "כנות ושיתוף פעולה". במסיבת עיתונאים משותפת עם ראש הארגון האיראני לאנרגיה אטומית מוחמד אסלאמי, הוסיף גרוסי כי במסגרת דיונים קונסטרוקטיביים ותוך יצירת הסכמים טובים, "בכנות, אני בטוח שנגיע להבנות".
גרוסי התייחס בדבריו גם לסוגיה הישראלית, והוסיף כי "בתשובה לשאלה על איומי ישראל לתקוף את מתקני הגרעין באיראן – יש עמדה ברורה של סבא"א והקהילה הבינלאומית. סבא"א גינתה כל תקיפה או איום בתקיפה של מתקני גרעין. עוד הוסיף כי "אני לא רואה כאן שום סתירה. אני חושב שכל תקיפה צבאית של מתקן גרעין היא מחוץ לחוק וההתנהלות הנורמטיבית שכולנו מצייתים לה".
אסלאמי אמר כי המעצמות החתומות על הסכם הגרעין אינן יכולות ללחוץ על איראן ועל סבא"א למלא את ההתחייבויות שלהן בהסכם "כשהן בעצמן לא מקיימות את התחייבויותיהן". מוקדם יותר, במסגרת ועידה על פירוק הנשק שנערכה בשווייץ, אמר שר החוץ האיראני אמיר עבדולהיאן, כי אם מועצת הנגידים של סבא"א תקבל החודש החלטות שליליות כלפי איראן, "אנחנו שומרים לעצמנו את הזכות להגיב".