נטע ריבקין בספק לאולימפיאדת ריו בגלל סדרת פציעות

המתעמלת הבכירה של ישראל, שאמורה לשאת את דגל המשלחת בריו, סובלת מפציעות בחודשים האחרונים, וצפויה להחמיץ את התחרות

רון קופמן צילום: מיכה קירשנר
נטע ריבקין
נטע ריבקין | צילום: Getty images

נטע ריבקין, אחת מהספורטאיות הוותיקות והמוערכות בישראל, קיבלה רק לפני מספר ימים את ההודעה כי היא תהיה נושאת הדגל של ישראל באולימפיאדת ריו 2016, שצפויה להיפתח בעוד 19 יום. ריבקין, שהתחרתה כבר בשתי אולימפיאדות, נחשבת לדמות מובילה במשלחת, אהודה מאוד ומנוסה. בשנים האחרונות היא דורגה גבוה, וצברה מספר הישגים מרשימים, אך בחצי השנה האחרונה, מאז פברואר, היא התחרתה פעם אחת באליפות ישראל בגלל פציעה.

ריבקין לא מרגישה בכושר תחרות והודיעה שהיא לא רוצה לנסוע לתחרות, בימים האחרונים היא לא מתאמנת, ואמורה לנסוע לבאקו בעוד יומיים לתחרות, אבל לא בטוחה שתיסע. למעשה אחרי באקו, התחרות הבאה היא באולימפיאדה.

בנושא אחר, השופטת בדימוס, נילי ארד, יו"ר הוועדה לבדיקת פרשת המאמנת אירה ויגדורצ'יק, שעל פי עדויות, בעטה באחת המתעמלות, מנסה לפשר בין הצדדים, על מנת לגרום להן לנסוע ביחד לאולימפיאדת ריו 2016. על פי הדיווחים, הנטייה של הבנות, וגם של של אירה היא לרדת מהעץ ולעבור את האולימפיאדה ולאחר מכן להציף מחדש את העניין.

תגיות:
אולימפיאדת ריו 2016
/
נטע ריבקין
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף