האזינו: איסלנד עשתה היסטוריה והשדר לא יכול היה לעצור את ההתרגשות

השתנקות כזאת לא נשמעה מאז מאיר איינשטיין מול צרפת: הגול של טראוטאסון בדקה ה-94 הוציא את השדר האיסלנדי מדעתו

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
איסלנד חוגגת היסטוריה
איסלנד חוגגת היסטוריה | צילום: רויטרס

האיסלנדים, מגובים באלפי אוהדים פתחו טוב ובדקה ה-18 גם עלו ליתרון עם דחיקה מקרוב של בובארסון שהקפיצה את היציעים.

רגע לפני שהאוסטרים שבלאו הכי היו לאחת מאכזבות הטורניר הרימו ידיים הם הראו סימני התאוששו ועשו זאת למרות שבדקה ה-37 אלאבה הוכשל ברחבה ודראגוביץ' החמיץ בבעיטה לקורה.

פתיחת המחצית השניה היתה כולה אוסטריה. השינויים של מרסל קולר הוכיחו עצמם ובדקה ה-60 לחץ כבד הסתיים עם שער של הכישרון של שאלקה, אלסנדרו שופ שקבע 1:1.

האוסטרים המשיכו ללחוץ כששער היה מעלה אותם לשמינית, אך מתפרצת של האיסלנדים עמוק בתוספת הזמן סידרה שער של טראוטאסון אחרי רוחב של סיגורדסון, הוציאה את השדר מדעתו מרוב שמחה ובעיקר סידרה מפגש עם אנגליה בשמינית.

תגיות:
נבחרת איסלנד בכדורגל
/
יורו 2016
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף