פוגעים להם בכיס: החוק להפללת צרכני זנות יכנס לתוקפו בסוף השבוע

צרכן שייתפס ייקנס ב-2,000 ש"ח. כמו כן, ניתן יהיה להגיש נגדו כתב אישום ולהטיל עליו קנס בגובה של כ-75 אלף ש"ח. לצד הביקורת מצד עובדי התעשייה, היוזמים מברכים: "המציאות השתנתה"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
זנות, אילוסטרציה
זנות, אילוסטרציה | צילום: רויטרס
3
גלריה

כוחות המשטרה כבר החלו בתגבור והיערכות לקראת אכיפת החוק, כולל פיתוח מערכת ממוחשבת שתשמש לחינוך והסברה לשוטרים, בנושא התנהגות מכובדת לעוסקים בזנות. כמו כן, ציינו במשטרה כי נערכים כעת לפשיטות על מתחמים שמוכרים כנותני שירותי מין.

זנות, אילוסטרציה
זנות, אילוסטרציה | צילום: פלאש 90

בהמשך הסבירה כי טרנסג'נדריות רבותחשות כי הן מודרות מהחברה ונפלטות ממעגל העבודה, ולכן "הזנות הייתה אופציה לשינוי מין מהיר, לשלם לרופאים, לכלכל את עצמנו באופן נורמלי. אנחנו נותנות שירות. מי שרוצה - שתעשה את זה. כל עוד היא לא קטינה, מבחינתנו שכל אחת תעשה מה שהיא רוצה בגופה, אם לא הביאו אותה מחו"ל בעל כורחה".

אישה
אישה | צילום: ingimage ASAP
תגיות:
זנות
/
חוק הפללת לקוחות זנות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף