חדשות מתפרצות

צה''ל תקף 6 מטרות טרור של חיזבאללה בביירות

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
חדשות מתפרצות
חדשות מתפרצות | צילום: AdobeStock

מטוסי קרב של חיל האוויר תקפו והשמידו , בהכוונת אגף המודיעין, שש מטרות טרור של חיזבאללה ובהן מבנים צבאיים בשימוש יחידת טילי חוף ים, וכן מפקדות ותשתיות צבאיות נוספות בשימוש ארגון הטרור חיזבאללה. 

תקיפות אלו ממשיכות את התקיפות המשמעותיות שצה"ל ביצע במרחב הדאחייה במהלך הימים האחרונים נגד ארגון הטרור חיזבאללה.

מתחילת השבוע צה"ל תקף כ-30 מטרות טרור של חיזבאללה ברחבי הדאחייה שבביירות, בין המטרות שהותקפו: מפקדות של מטה המודיעין, מפקדות של יחידת טילי חוף-ים, מפקדות של יחידה 4400, מחסני אמצעי לחימה ומפקדות צבאיות נוספות.

התקיפות מהוות חלק נוסף בפגיעת צה"ל ביכולותיו של ארגון הטרור חיזבאללה להוציא לפועל מתווי טרור נגד העורף הישראלי, ומתבצעות כחלק מהמאמץ להשמדת אתרי הייצור ומחסני אמצעי הלחימה שחיזבאללה הקים לאורך השנים בלב העיר ביירות.

מבזקים - כתבות אחרונות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף