חדשות מתפרצות

לראשונה בישראל: מועצה מקומית אפרת משיקה אפליקציה לקניון דיגיטלי‎

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
חדשות מתפרצות
חדשות מתפרצות | צילום: AdobeStock

המועצה המקומית אפרת משיקה את "אפרת בקליק" – אפליקציה חדשנית וראשונה מסוגה בארץ, המהווה קניון דיגיטלי מקומי לכלל העסקים ביישוב.

כבר עם ההשקה נרשמו לאפליקציה מעל 100 חנויות ובעלי עסקים קטנים נוספים, המציעים לתושבי אפרת והסביבה מבצעים והטבות בלעדיות המתעדכנות באופן קבוע, בעלי עסקים רבים כבר מצויים בהליך הצטרפות. האפליקציה כוללת חיפוש חכם לפי קטגוריות, מידע מלא על כל עסק, ניווט ישיר באמצעות Waze , יצירת קשר מהירה בוואטסאפ וברשתות החברתיות, ואזור אישי לניהול קופונים - מתוך מחשבה על נוחות וקלות שימוש. בעזרת שימוש יום יומי באפליקציה תושבי אפרת והסביבה יוכלו ליהנות מחיסכון של מאות ואף אלפי שקלים בקנייה מקומית.

בנוסף, "אפרת בקליק" תהפוך לזירת עדכון מרכזית לאירועי התרבות והקהילה של אפרת – והכול בחינם, בלחיצת כפתור. מדובר במהלך תקדימי שמציב את המועצה המקומית אפרת בחזית החדשנות הדיגיטלית ומציע מודל חדש לחיזוק הכלכלה המקומית.

ראש המועצה המקומית אפרת, דובי שפלר אמר: "אפרת היא קהילה חזקה ומחוברת, ואנחנו גאים להיות הראשונים בארץ שמשיקים קניון דיגיטלי מקומי. המטרה שלנו ברורה – לחזק את העסקים המקומיים ולעודד את התושבים לקנות כאן, קרוב לבית. האפליקציה הזו תספק ערך אמיתי גם לעסקים וגם לתושבים, ותהווה מנוף משמעותי לצמיחה כלכלית מקומית."

מבזקים - כתבות אחרונות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף