הכרישה, ירק עדין בטעם ומרקם, עשירה בוויטמינים, מינרלים, נוגדי חמצון וסיבים. היא תורמת לבריאות הלב, העצמות והעיכול. ניתן לשלב אותה במגוון מאכלים, כמו מרקים, פשטידות, תבשילים וסלטים.
רק נראית ביישנית: הירק שכולם מכירים אבל אף אחד לא יודע כמה הוא בריא
בצל ביקורות קשות, הניצחון הגדול של סמוטריץ': רפורמת החלב יוצאת לדרך
הפצ"רית לשעבר יפעת תומר ירושלמי שוחררה מאיכילוב: זה מה שצפוי לה
"לא יקודם לשום תפקיד": חזית חדשה נפתחה בין ישראל כ"ץ לרמטכ"ל זמיר
לא רק צה"ל, השב"כ והמוסד: הדחה אחת של נתניהו חייבת להדאיג את כל ישראל | אבי אשכנזי
שני הצדדים עלו על העץ והתקפלו - הפשרה הגדולה שנסגרה הלילה על תקציב הביטחון