בחודשים האחרונים מתגבשת תמונה ברורה בענף המזון בישראל. בעוד הצרכן עדיין מנסה להתאושש מהתייקרויות ארוכות טווח, שוק הבשר עומד בפני גל נוסף של עליות מחירים. הפעם מקור ההתייקרות אינו בחומרי הגלם ואינו בהובלה בינלאומית אלא במצוקת כשרות גוברת הנובעת ממחסור בשוחטים, עומסים במשחטות, קושי בהשגת אישורי כשרות מסוימים ושיבושים בשרשרת האספקה. השילוב הזה יוצר צוואר בקבוק שפוגע בזמינות הבקר וגורם לעלייה צפויה במחיריו. לחצו כאן לאייטם
רמי לוי שובר את השוק: זה השניצל הזול במדינה
קפריסין הפכה ל"נושאת המטוסים" של ישראל - והשמיים של ארדואן רעדו
ההיכרות עם האב והביקור הקודם בבית: פרטים חדשים מניסיון החטיפה בבאר שבע
אלביט קטפה את פירות הסכמי אברהם? העסקה הגדולה והסודית בהיסטוריה
תרחיש העימות הישיר בין ישראל טורקיה מעלה חשש: "חיל האוויר לא יאפשר"
"המלחמה אצלנו בפתח": פרוז'קטור אדום צריך להידלק במערכת הביטחון