אז מי היא עורכת הדין תירוש?
היא מלווה את חקירת תיק בזק ואת תיק 4000, תיק השוחד, מתחילתם כלומר – שנים ארוכות. תיק 4000 ידע טלטלות רבות במהלך המשפט. בציבור הוא נחשב תיק שאין בו סיכוי להרשעה מאחר שהשופטים המליצו לתביעה לשקול לחזור בה מאישום השוחד. אולם בפרקליטות סבורים כל זמן זה, שהם יכולים להפוך את הקערה על פיה ולשכנע את השופטים שיש בתיק שוחד לצד מרמה והפרת אמונים.
תירוש והסנגורים גם מרבים להתקוטט מילולית במהלך המשפט. הסנגורים נוטים להעיר לה בעת חקירותיה, להתנגד ומנסים להוציא אותה מקו המחשבה והיא משיבה להם. הדבר גורר החלפת מהלומות מילוליות אין סופיות. מהלומות בין פרקליטים הוא דבר שכיח באולמות בית המשפט, אולם, תירוש מבחינתה ציינה בעבר כי נחצה הגבול.
תירוש גם מוצאת את עצמה לא פעם מגינה על עדים שעוברים סיטואציה דומה: כך במהלך דיון ב-2022 סיפרה לשופטים: "מאז שהתחיל המשפט אנו משתדלים לשמור על האולם הזה ממה שקורה בחוץ. כשמה שקורה בחוץ עלול להשפיע על מה שקורה בבית המשפט... בשנה וחצי האחרונות יש הכפשות חוזרות נגד כמעט כל העדים בתיק. אתמול הייתה עליית מדרגה נוספת מבחינתנו, כשגורם מסוים קרא לשר מיועד לסיים את עבודתה של עדה שעובדת באותו משרד ושהעידה לפני מספר חודשים במשפט".