חדשות מתפרצות

תושבי חברון נעצרו בחשד לניסיון הברחת ציפורים מוגנות וייחודיות דרך מעבר הגבול המזרחי

אלון חכמון כתב פלילים ומשטרה מעריב צילום: מעריב אונליין
חדשות מתפרצות
חדשות מתפרצות | צילום: AdobeStock

שני צעירים תושבי חברון בשנות ה -20 לחייהם, כך על פי החשד, עמדו מאחורי ניסיון הברחה של כ-90 ציפורים מוגנות וייחודיות דרך מעבר הגבול המזרחי אלא שפקחי רשות הטבע והגנים יחד עם שוטרי מחוז ש"י הצליחו לסכל את ההברחה ולבצע את מעצרם. היום יובאו השניים בשנית לבית משפט השלום  בירושלים שם תבקש המשטרה להאריך את מעצרם פעם נוספת .

במסגרת פעילות יזומה של שוטרי תחנת הבקעה ממרחב גלעד, יחד עם פקחי רשות הטבע והגנים בגבול המזרחי למניעת הברחות וסיכול עבירות הפוגעות בערכי טבע מוגנים, נעצרו בחמישי שעבר שני החשודים שניסו לבצע הברחה של בעלי חיים בניגוד לחוק.

במהלך הפעילות זוהו ונתפסו כ-90 ציפורים מיוחדות ממינים שונים, אשר על פי החשד היה ניסיון להבריחן לשטח המדינה. שני העצורים נחקרו בחשד להברחת ערכי טבע מוגנים ובסיום חקירתם נכלאו.

ביום חמישי האחרון, הובאו השניים לדיון בבית המשפט, ומעצרם הוארך עד היום. בהמשך היום כאמור,  יובאו לדיון נוסף לטובת הארכת מעצרם.

מבזקים - כתבות אחרונות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף