ניר כנען מוזיקאי גדול, אבל ההופעה הזו הייתה גדולה עליו | צוף ישראלי

כשהוא חמוש באלבום חדש, תזמורת, נעלי בובה, וגלי עטרי אחת - ניר כנען השיק אלבום שני בהיכל התרבות. מוכשר ומתוק ככל שיהיה, זה היה קצת יותר מדי

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
עקבו אחרינו
ניר כנען
ניר כנען | צילום: עמרי סילבר
3
גלריה
ניר כנען עם גלי עטרי
ניר כנען עם גלי עטרי | צילום: עומרי סילבר

רק לפני שנתיים שיבחתי כאן את האלבום הראשון שלו, וכבר אז היה קשה לעכל כמה מקצוען יכול להיות צעיר בן 24. הזמן שעבר רק היטיב איתו - ובפעם הראשונה שצפיתי בו בלייב, אמש, בהשקת אלבומו השני - "נקודת תורפה", נוכחתי לדעת באיזה בחור מתוק, כריזמטי ומתרגש מדובר - ושהאיש הוא פשוט ווקאליסט נהדר. העניין הוא, שלשיר טוב מאוד, ולהשקיע בתזמורת מרשימה ומנצח זה פשוט לא מספיק.

ניר כנען עם ליהי טולדנו
ניר כנען עם ליהי טולדנו | צילום: עומרי סילבר

בעידן שבו בכל רגע נתון תכנית נוספת מייצרת כוכבים חדשים - כנען הוא בין היחידים שפילס את דרכו למיינסטרים בנחישות, עקביות וכישרון רב. גם הופעה קצת פחות מוצלחת לא מטשטשת את ההישג הגדול והמוערך של למלא את היכל התרבות ולגרום למאות אנשים לצעוק איתו את השירים שכתב על שברון הלב שלו. אם ימשיך כך, ועם ליטושים קטנים - הוא יהיה אחד הקולות הבולטים והמוכרים בשנים הקרובות. אני בינתיים אשמע את "זה רק שלי עכשיו" בלופים.

תגיות:
תיאטרון הקאמרי
/
מוזיקה
/
היכל התרבות
/
תרבות
/
הופעה
/
גלי עטרי
/
ליהי טולדנו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף