סוזוקי נתנה למתחרות לחגוג, ואז היא שיחררה את הויטארה החדשה

בדיוק כשהיה נראה שהיא מוותרת על זירת הג'יפונים, הוויטארה 4X4 החדשה של סוזוקי הזכירה לכולם שאין לה תחרות ביצירתיות ויכולת לצאת מהקופסה. וגם, סובארו הנחיתה בארץ את ספינת הדגל החדשה שלה

אייל לוי צילום: עדי אבישי
סוזוקי ויטארה
סוזוקי ויטארה | צילום: יחצ
3
גלריה

חבל על הזמן שבוזבז והלקוחות שנדדו למקומות אחרים, כי אם יש לסוזוקי נקודת חוזק, היא נמצאת באגף היצירתיות והיציאה מהקופסה. סוזוקי איגניס היא לטעמי מכונית המיני הכי מגניבה במראה, ג'ימני הוא להיט היסטרי, מהרכבים היותר יפים שמסתובבים על הכביש, וויטארה, בעולם הג'יפונים העמוס לעייפה, שונה במראה החיצוני.

סוזוקי ויטארה
סוזוקי ויטארה | צילום: יחצ
סובארו אוולטיס
סובארו אוולטיס | צילום: יח''צ

למבינים ולבעלי אפשרות. צ'מפיון מוטורס מנחיתה שני רכבי קצה שהמילה “טירוף" הולמת אותם. הראשון אאודי RS TT. רכב עם מנוע בנפח 2,500 סמ"ק, הספק של 400 כ"ס ומומנט אכזרי של 48.97 קג"מ. לחיצה על הדוושה תטיס את ה־TT מ־0 ל־100 קמ"ש תוך 3.7 שניות. המחיר, כפי שהדגשנו, לבעלי יכולת - 553 אלף שקל. חכו, עוד לא נגמר. גם אאודי A4 מקבל גרסת RS. קבלו את אאודי RS4 אוונט. מנוע V6, בנפח 2,900 סמ"ק, הספק של 450 כ"ס, מומנט מפלצתי של 61.22 קג"מ והאצה תוך 4.1 ש׳ מ־0 ל־100 קמ"ש. מחיר הבונבוניירה יחל ב־684 אלף שקל.

תגיות:
רכב
/
סוזוקי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף