עבודת יד

קוק אנד בייק, רשת מולטי ברנד מובילה בתחום האירוח הבישול והאפייה, מציעה לקראת חג השבועות מוצרי חובה לחג מוצלח, קולינרי ומלא בטעמים. בין רשימת ה־must have בכל בית שנחשב לפעיל בתחום מצאנו את מכונת הפסטה מבית Roso, מכונה להכנת פסטה שמתאימה לרידוד בעובי 0־8 מ"מ ולחיתוך רצועות פסטה ב־2 עוביים שונים (פטוצ'יני או ספגטי).

המחיר למכונת הפסטה כעת במבצע לכבוד החג: 129 שקל (במקום 279 שקל). ניתן להשיג באתר ובחנויות קוק אנד בייק

מכונת פסטה של קוק אנד בייק (צילום: יח''צ)
מכונת פסטה של קוק אנד בייק (צילום: יח''צ)

חוגג בלבן

שופרסל מרחיבה את ליין הגבינות והפסטות של המותג הפרטי ויוצאת בחגיגת מבצעים. תחת המותג צ'יז מרקט יושקו חמאות וגבינות פרימיום וסדרת הגבינות המשובחות מהעולם תציע מוצרים חדשים במהדורת חג. סדרה חדשה של לזניות מצוננות מצטרפת לסדרת הרביולי המצונן של המותג הפרטי וסדרת שמנות לבישול ולהקצפה יוגשו ללקוחות, לצד סדרת קינוחים וסדרת יוגורט יווני. על מדף הפסטות המצוננות לחג של המותג הפרטי תמצאו גם רטבי פסטה במהדורת שבועות מיוחדת ועשרות מבצעים יפתיעו אתכם בקופה.

את המוצרים החדשים והמבצעים ניתן להשיג בסניפי רשת שופרסל ברחבי הארץ ובשופרסל אונליין עד 29.5 או עד גמר המלאי

שבועות בשופרסל (צילום: יח''צ)
שבועות בשופרסל (צילום: יח''צ)

פבלובה חצי מטר

זה מה שקורה כשמלכת האפייה הישראלית והשף של השגריר הצרפתי נפגשים במטבח. קרין גורן ומוריס מונייר יצרו יחד קינוח ייחודי לחג שלא יפסיקו להתפעל ממנו על שולחן הקינוחים, עד לרגע החיסול הסופי. מדובר בפס של מרנג אפוי, במילוי קרם מסקרפונה שופע במיקס עשיר של קישוטים מתוקים וצבעוניים כמו מקרונים, פטיפורים, פחזניות, עוגת גבינה ופירות. אפשר לקנות את הפבלובה כקינוח מוכן, אבל הכי כיף לקנות אותה בערכה "מפורקת" ולהרכיב בבית בשיטת "אפה זאת בעצמך". המחיר לפבלובה: 350 שקל, הפבלובה תימכר בפופ־אפ של מונייר פטיסרי בראשון לציון, שם גם תפגשו את קרין גורן ומוריס מונייר, תטעמו ותעשו איתם סלפי לסטורי.

האירוע יתקיים ביום רביעי 24.5 בין השעות 12:00־19:00 וביום חמישי 25.5 בין השעות 8:00־15:00, ברחוב יוסף ספיר 7, ראשון לציון. ניתן להזמין גם באתר של מונייר עם משלוחים לכל הארץ

פבלובה של קרין גורן ומוריס מונייר (צילום: שחף בגר)
פבלובה של קרין גורן ומוריס מונייר (צילום: שחף בגר)

סופרים עיזים

משק צוריאל מרחיבים לקראת החג את מבחר גבינות העיזים עם גבינות חדשות שיוסיפו טעמים ייחודיים לשולחן החג. בין המוצרים החדשים תפגשו על המדפים במקרר גבינות שמנת עיזים 20% ב־3 טעמים (טבעי, שום שמיר וחלפיניו), קצ'וטה עיזים שהיא גבינה מלוחה קשה בסגנון איטלקי בעלת טעם ומליחות עדינים, איבריקו עיזים בעלת טעם אגוזי עמוק המשלבת חלב עיזים עם חלב כבשים וחלב בקר, גבינת גאודה עיזים 30% בטעם חמאתי ובמרקם עשיר שמשתלבת מעולה עם יינות עפיצים וגבינת תום עיזים ביין עם טעם וניחוח של יין ומראה צבעוני מרהיב.

שבועות במשק צוריאל (צילום: רונן מנגן)
שבועות במשק צוריאל (צילום: רונן מנגן)


שיק ושייק

פתרון קל ונוח שמציעה סנפרוסט הוא קטגוריית ה־Smoothies לשייקים בהכנה ביתית. סדרת "SUPER SHAKE" החדשה משלבת פירות עם רכיבים ייחודיים בעלי ערכים תזונתיים שלרוב אין בנמצא בבית כמו כורכום, קקאו וספירולינה, להכנת משקה אישי מפנק מ־100% רכיבים טבעיים, ללא תוספת חומרים משמרים וצבעי מאכל. הסדרה כוללת: סופר שייק עם ספירולינה, מנגו, בננה, אננס, סופר שייק עם כורכום, מנגו, בננה, אננס, פסיפלורה וסופר שייק עם קקאו, בננה, תמר ודובדבן מתוק. כל אריזה בסדרה כוללת שלוש מנות אישיות בשקיות ואקום במשקל 150 גרם כל אחת. ההכנה נוחה וקלה: מרוקנים את תכולת השקית לבלנדר, מוסיפים קרח ומים או חלב או מיץ לפי הטעם והשייק מוכן.

המחיר למארז לפי אתר פריסייז: 30־35 שקל. ניתן להשיג ברשתות השיווק

פירות לשייקים של סנפרוסט (צילום: יח''צ)
פירות לשייקים של סנפרוסט (צילום: יח''צ)

חדשות ומתכונים

גבינה חדשה מצטרפת לסדרת הגבינות המיוחדות מסדרת COLLECTION של תנובה: פלח איבריקו - גבינה ספרדית קשה המורכבת משלושה סוגי חלב (בקר, עיזים וכבשים). הגבינה החדשה תתפוס מקום לצד מוצרים מסורתיים שיחזרו למדפים לכבוד שבועות: פלח מנצג'ו, פלח גרנה פדנו, משולשי פרומעז ופלח גאודה עיזים בטעם מעודן ותצטרף למוצרים חדשים נוספים בהם: פתיתי פטה כבשים 20% שומן, פרוסות בולגרית מעודנת 5% שומן, חלומי קפריסאי ממחלבת Dodoni ושיבולת שועל לייט. לכבוד החג, תציג החברה מתכונים למנות חגיגיות באתר השף הלבן ומתכונים למנות שאפשר להכין עם הילדים שאותם היא תציג על גבי קרטוני החלב.

מבצע מרכזי למוצרי תנובה: 50% הנחה על המוצר השני מאותו מותג (על הזול מביניהם) על מותגי פיראוס, COLLECTION, נפוליאון, פתיתי השף הלבן וטופו אלטרנטיב

שבועות בתנובה (צילום: יח''צ)
שבועות בתנובה (צילום: יח''צ)


גד לובשים חג

המחלבה של גד מזמינה אתכם לוותר על שעות הכנה מרובות במטבח ולאמץ את שיטת ההכנה המהירה במינימום מאמץ ובמקסימום טעם. לכבוד שבועות ולעזרתם של המארחים המשקיעים מציעה גד מגוון מוצרים חדשים בסדרת "גד ומיד" לארוחת חג שכולם ידברו עליה: גבינות קשות מגוררות (מוצרלה ארטיג'נאלה, מק אנד צ'יז, קוואטרו פורמאג'י) וגבינת בוראטה. הסדרה החגיגית מציעה גם רטבים כמענה לשדרוג המנות בהכנה מהירה (מק אנד צ'יז, קאצ'יו אה פפה, פורצ'יני ובשמל).

ניתן להשיג באתר האונליין של מחלבות גד וברשתות השיווק השונות

שבועות במחלבת גד (צילום: מחלבות גד)
שבועות במחלבת גד (צילום: מחלבות גד)


גם יפות וגם אופות

מותג כלי הבישול והאפייה סולתם מתכונן לחג שבועות ומציג קולקציה חדשה איכותית ויפה במיוחד של תבניות עוגה שמצטרפות לקולקציית האפייה "בייק איט אפ", העשויות אלומיניום יצוק. הקולקציה זמינה במגוון גדלים, צורות וצבעים שמבטיחים להפתיע את האורחים והמתארחים עם עוגות מרשימות. סדרת תבניות היציקה עשויות אלומיניום יצוק בצורות ייחודיות המזכירות כתר מהודר עם מרכז גבוה וחרוט וסדרה של פסים היוצרים טבעת מסביב ומבחוץ, מאפשרת לעוגה להתבשל בצורה אחידה ולהעניק לה מראה חום־זהוב מבחוץ, אך רכה ונימוחה מבפנים. התבניות בסדרה מגיעות ב־4 דגמים שונים: כתבנית מוארכת, בצורת פרחים, פסים ופליסה. כמו כן, זמינות בצבעוניות מונוכרומטית בצבעי ורוד פסטל או שחור עם נגיעות זהובות. התבניות מיועדות לשימוש בחום של עד 230 מעלות וניתן להכניסן למקפיא לקור של עד מינוס 30 מעלות.

המחיר: 150 שקל לתבנית. להשיג בסניפי רשת סולתם ובאתר

שבועות בסולתם (צילום: גיל אבירם)
שבועות בסולתם (צילום: גיל אבירם)


פסטה נסיכה

ברילה משיק לכבוד החג פסטה חדשה - מפלדינה - שמצטרפת לסדרת קולציונה של המותג האיטלקי ותוצג על המדף לצדן של הפסטות אמיליאנה טליאטלה, טליאטלה פליה א פיינו ואורקייטה. פסטה מפלדינה החדשה, נקראת על שם הנסיכה מפאלדה מסאבויה, אחותו של מלך איטליה האחרון, אומברטו השני. הפסטה מייצגת את הצד המעודן של המסורת הגסטרונומית הנפוליטנית והיא מגיעה בפורמט ארוך עם סלסול בקצוות שנשאר מוגדר היטב גם לאחר הבישול, מה שיוצר מרקמים שונים בין הקצוות הגליים לחלק השטוח. טיפ מהשף של ברילה: כדי להגיע לדרגת אל־דנטה מושלמת,  ניתן לבשל דקה אחת פחות מהמצוין על האריזה ולהשלים את דקת הבישול בתוך הרוטב. זמן הבישול: 9 דקות.

מחיר לצרכן על פי אתר פרייסס: 13־16 שקל לתכולה של 500 גרם. את מוצרי ברילה ניתן להשיג ברשתות השיווק והמזון ברחבי הארץ

פסטה ברילה (צילום: יח''צ)
פסטה ברילה (צילום: יח''צ)

שוק הכרמלה

באתר של כרמלה מוצע מגוון רחב של מארזים חגיגיים שעושים כבוד לתוצרת חקלאית טרייה שמגיעה ממגוון מגדלים מכל הארץ: מארז פיקניק מפנק לבילוי בחיק הטבע, מארז גבינות של מחלבות גד, מארז גבינות בוטיק ויין בשיתוף עם משק יעקבס ומארז פיצה ביאנקה. טווח מחירים למארזים לאחר מבצע שבועות: 119־369 שקל. התכולה משתנה בהתאם למארז, למשל, מארז פיצה ביאנקה כולל את כל מה שצריך להכנת פיצה חגיגית לשולחן החג, עם רוטב ביאנקה קטיפתי בשילוב ריקוטה ושמנת, טופינג היסטרי של אספרגוס, נגיעת כמהין ואקסטרה צ'יזיות מלמעלה.

מחיר המארז: 119 שקל (במקום 139 שקל). להשיג באתר Carmella

מארז שבועות של כרמלה (צילום: יח''צ)
מארז שבועות של כרמלה (צילום: יח''צ)

ביכורי שוקולד

מקס ברנר מציגה תפריט קינוחים על טהרת גבינה ושוקולד לבן וספר מתכונים שלם של מוצרי אפייה וקינוחים המבוססים על סדרת הממרחים הייחודית של הרשת הכוללת ממרח פיסטוק וקרם חלב, ממרח נוצ'לה וממרח אגוזי לוז שישדרגו כל עוגת גבינה או קינוח ביתי. הרשת גם תציע לכבוד חג השבועות קולקציית מארזי מתנה מפנקים במהדורה מוגבלת בשילוב של יינות לבנים מובחרים, אשר ישמשו כמתנה מושלמת למארחים בחג, וגולת הכותרת: בסניפי השוקולד בר ברחבי הארץ יוצעו קינוחים בסימן החג המבוססים על טהרת הגבינה והשוקולד הלבן: עוגת גבינה עם אוריאו ושוקולד לבן, קרפ קראמבל מסקרפונה ושוקולד לבן ומילקשייק פיסטוק וגנאש שוקולד לבן.

טווח מחירים לקולקציית המארזים: 68־349 שקל. מחיר הקינוחים בסניפי השוקולד בר: 36־68 שקל. ניתן לרכוש באתר הרשת, בסניפים ובמרכז ההזמנות 1-700-70-88-77

שבועות במקס ברנר (צילום: דני גולן)
שבועות במקס ברנר (צילום: דני גולן)

סוחטים את המיץ

מסחטת מיצים מקצועית לפירות מכל הסוגים Juice Expert 3 של המותג magimix. מדובר במסחטה מקצועית עם טכנולוגיה מוגנת בפטנט עם מנוע אינדוקציה תעשייתי ושקט בהספק 400W. המסחטה מיועדת להכנת מיצים מזינים, עשירים בוויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון וניתן להכין באמצעותה נקטרים סמיכים מפירות כמו עגבניות, אננס, שומר, מנגו, אבוקדו, קיווי ועוד בקיבולת גדולה מאוד ועם תוצאות סחיטה של עד 96% מיץ עבור פירות וירקות קטנים שלא ניתנים לסחיטה במכשירים אחרים כמו דובדבנים, אגוזים ושקדים. למסחטה פתח רחב במיוחד המאפשר הכנסה ישירה של חלק מהפירות והירקות ללא צורך בחיתוך. מיצים מפירות קשים כמו: תפוח, גזר, גינג'ר, סלק ועלים ירוקים כמו תרד וסלרי ומיצים מפרי הדר.   עם המסחטה מגיעה חוברת מתכונים עשירה עם עשרות רעיונות להכנת מיצים, שייקים וקינוחים תוך פירוט היתרונות הבריאותיים של כל אחד מהם, כך שתוכלו לשלב בריאות והנאה על בסיס יומי בבית. החלקים מתפרקים וניתנים לשטיפה במדיח כלים. המסחטה מגיעה עם 30 שנות אחריות על המנוע.

מחיר מומלץ לצרכן: 1,199 שקל. ניתן להשיג אצל המשווקים המורשים והחנויות המורשות של ניופאן, היבואן הרשמי של מג'ימיקס בישראל

מסחטת מיצים של מג'ימיקס (צילום: באדיבות ניופאן)
מסחטת מיצים של מג'ימיקס (צילום: באדיבות ניופאן)