בזבוז מזון הוא בעיה עולמית - בעיה השוקלת 1.3 מיליארד טון בשנה. מדובר בערך ב-30% מן המזון המיוצר לצריכה אנושית בכל רחבי העולם. בזמן שיש מיליוני אנשים רעבים, טונות של פירות, ירקות ושאריות רבות במקררים הביתיים, נזרקים לפח. אסף מוטלו, מנהל מוצרים קטנים של בוש, מספק טיפים כיצד כל אחד יכול לתרום באמצעות פעולות פשוטות כדי להפיק את המירב מן שאריות המזון, ואיך להימנע מזריקת מזון לפח, כדי שנפעל כולנו ליצירת עתיד בר-קיימא.
האריזה בוואקום לא רק שומרת על הטריות של הירקות והפירות, בשר ודגים טריים וכן שאריות המזון שלכם למשך זמן רב יותר, אלא גם על הטעם והערך התזונתי שלהם. הקפאת מנות קטנות יותר של אותה הארוחה מבטיחה שכל מה שתצטרכו לעשות הוא להפשיר את הכמות שאתם צריכים, וכך להפחית עוד יותר את הבזבוז.