טעמנו וחשבנו: עוגת הגבינה האפויה מצוינת, מרקמה נימוח, והיא לא מתוקה מדי. הפייבוריטית שלנו הייתה עוגת מוס גבינה, פטל וקראמבל פיסטוק, שהביאה את עוגת הגבינה הקרה למקום אחר. יש בה שילוב של מתיקות וחמצמצות לצד משחקי מרקמים. גם יפה וגם מפתיעה.
טעמנו וחשבנו: העוגה הטרופית היא חגיגת טעמים שמשלבת חמצמצות ומתיקות. זו עוגת גבינה עשירה ופירותית מאוד. העוגה האפויה מושלמת וכוללת גבינת שמנת עשירה במיוחד על בסיס קראמבל ללא גלוטן. אהבנו את השילוב של גרידת לימון, שאיזנה את הכבדות של השמנת. הפייבוריטית היא העוגה הבאסקית, שאומנם לא הייתה באסקית בסגנון, אבל הייתה טעימה ומיוחדת.