לא חלפה דקה מהרגע שנחתנו במשרדי טרויה, וכבר התחלנו להבין לפחות חלק מסוד ההצלחה של מתחם האירועים. עם כניסתנו ניגשה אלינו המנהלת, שאלה לשלומנו, הציעה לנו בחיוך רחב לשתות ולאכול, עוד טרם הבינה לאן פנינו מועדות. בסמוך לקבלה, המתינו מספר זוגות לפגישתן עם מנהלי המכירות שהיו באותה עת בחדרם עם בעלי שמחה המעוניינים לשמוע על אפשרות לקיים אירוע.
כשאנו מתקרבים למשרדו של אבי בן-חמו, אנו עדים לשורת חיבוקים ואמירות תודה מצד חתן, כלה והורים של אירוע שהתקיים יומיים קודם לכן. במהלך הפגישה שלנו הטלפון של בן חמו לא מפסיק לצלצל, לכולם הוא עונה מיד ומבטיח ״אסיים פגישה ואצלצל״, כנראה שתשומת לב מירבית לכל אדם בטרויה זו חובה לפני הכל.
כבר שבע עשרה שנים, ששותפיי ואני מספקים לזוגות, משפחות, חברות גדולות ובעלי אירועים עסקיים, מתחם אירועים יוצא דופן ומרשים במיוחד. לצד שני האולמות הגדולים, שיכולים להכיל חמש מאות ו- אלף אורחים, בנינו שש סוויטות אירוח מעוצבות, לחוויה שקשה למצוא כמותה בתחום: אירוח הזוג ובני משפחתם הקרובים כבר משעות אחר הצהריים המוקדמות, ועד לבוקר שלמחרת האירוע. לצורך כך, נבנה במקום מטבח חלבי מיוחד, שמפנק את בעלי השמחה בארוחת בוקר עשירה ונינוחה בבוקר שאחרי האירוע.
השאיפה להעניק חוויה שלמה ומקיפה, היא מה שמנחה אותנו מהיום הראשון ועד עכשיו. כבר לפני יותר משבע שנים, החל הגן לספק לבעלי שמחות בר מצווה מענה נוח, שלם, וכולל. מתחם בית כנסת מרהיב מוקם עם שחר, ובו עולה החתן הצעיר לתורה בלוויית בני משפחתו, מיד לאחר מכן מוגשת ארוחת בוקר, ולקראת הצהריים, נערכת הארוחה החגיגית עד לשעות אחר הצהריים, כשהמטרה של בעלי המקום היא בראש ובראשונה לתת לבעלי השמחה את כל המענה והליווי המהודק, ולאפשר להם ליהנות בנחת מהיום השמח עבורם.
אבל מעל לכול, ובראש סדר העדיפויות, נמצאת החוויה הקולינרית בגן. תוך שימת לב רבה, גן האירועים טרויה מספק לאורחיו את האוכל הטוב ביותר, עם שפים מקצועיים ומנוסים, בהובלתו של שף אוריאל סרור, שמבשלים לאורחים חוויה של טעמים ברמה הגבוהה ביותר.
כך למשל, הגן שנבנה ותוכנן בהשראת העוצמה של טרויה, העיר הקדומה, יכול לשנות את עורו ואת הקונספט העיצובי שלו בהתאם לרעיון המוביל. הגמישות הזו, לצד השפה המתחדשת בכל עת, הם שממצבים את טרויה בפסגה כל השנים.
לצד זה, אני מאמין שכל אחד בעם שלנו נרתם ותרם למאמץ הלאומי. הוצאנו בכל יום מאות ארוחות לחיילים שלנו באזורי הלחימה, במה שמבחינתי היה הצעד המתבקש והמינימלי בתקופה כזו.
החתונות בפרט והאירועים בכלל מאופיינים היום בהשקעה רבה מאוד של בעלי האירוע בפרטים הקטנים, כמו כלה שלובשת בערב שלוש שמלות ואפילו יותר, שגם לה אנחנו נותנים מענה בדמות דיילת צמודה שמסייעת לה בכל שלב.