1. יטבתה משיקה חלב דל לקטוז עם 2% שומן בתוספת ויטמינים E ו-D. החלב החדש מכיל פחות מחצי אחוז לקטוז ויש לו מתיקות מעודנת.
2. שיתוף הפעולה בין סלטי צבר והשף אבי לוי הוליד חומוס חדש: חומוס עם חריף.
3.Mana משיקה חטיף טורטייה חדש בשם Air Pops. החטיף לא מטוגן ולא אפוי, אלא מיוצר בטכנולוגיה של שימוש באוויר חם. מגיע בשני טעמים: טבעי וחמוץ־חריף.
4. מותג השוקולד ספלנדיד מבית עלית מתרחב עם שני טעמים חדשים: ספלנדיד קראנץ' עם תוספת קרמל ומלח ים, וספלנדיד קראנץ' עם שברי פולי קקאו.
5. קבוצת ״נעמן גרופ״ השיקה לקראת הפסח המתקרב סדרת סירים ומחבתות בעלי ידית נשלפת. הסירים והמחבתות מיוצרים מסגסוגת אלומיניום טהורה שגורמת לפיזור החום בחלל הכלי באופן שווה, והציפוי הוא נון סטיק.
6. שוופס מבית יפאורה משיקים סודה בטעם נענע וליים.
7. חברת סנו מרחיבה את סדרת ג׳ל הכביסה שלה עם ״סנו מקסימה ג׳ל כביסה מרוכז "mix & wash". הג׳ל החדש מאפשר לכבס בדים צבעוניים, בהירים וכהים יחד, ללא צורך בהפרדה.
8. חברת ״אקרמן״ החלה לייבא לארץ את וודקת הפרימיום ״פינאקל״. הוודקה מיוצרת בטעמים דובדבן, אננס, אפרסק וקוקוס, ומבוססת על חיטה המגיעה מאזור ברי שבצפון צרפת.
9. רשת בורגראנץ' תתחיל למכור את סדרת הרטבים שלה ברשתות השיווק. הרטבים - ברביקיו ואלף האיים יימכרו בבקבוק בגודל של 500 מ״ל.