חשד לסלמונלה בדגני "כריות נוגט" של תלמה

בהודעה מטעם החברה נמסר כי התקבלה אינדיקציה ראשונית להימצאות החיידק וכי משרד הבריאות עודכן בנושא. לטענתם, "המוצרים על המדפים בטוחים לצריכה"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
קורנפלקס של תלמה, ארכיון
קורנפלקס של תלמה, ארכיון | צילום: אבשלום ששוני
2
גלריה

עוד ביקשה החברה להבהיר כי כל המוצרים ששווקו ונמצאים על המדפים "עברו בדיקות ובטוחים לצריכה". לדבריהם, "בעקבות האירוע שהתרחש לאחרונה במפעלנו בערד, הרחבנו את מערך הבקרה והפיקוח, זאת כדי לוודא ששום מוצר לא יגיע אל השוק בטרם קבלת תוצאות מעבדה מיקרוביאליות תקינות. החברה פועלת על פי הנחיות משרד הבריאות ועל פי הסטנדרטים המחמירים של יוניליוור העולמית, כדי להבטיח שכל מוצריה יגיעו למדפים לאחר בדיקות איכות קפדניות ושהם תקינים ובטוחים לצריכה".

המוצרים אליהם התייחסה ההודעה: ת. יצור - 18/09/16 – תוקף – 13/09/17- קו אריזה D ת. יצור – 19/09/16 – תוקף – 14/09/17 - קו אריזה D ת. יצור – 20/09/16- תוקף- 15/09/17 – קו אריזה D.

צילום: יח"צ
צילום: יח"צ | צילום: יח"צ
תגיות:
סלמונלה בקורנפלקס כריות נוגט של תלמה
/
כריות נוגט תלמה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף