הקמת מסעדה: כאן אין מקום לטעויות – לגזור ולשמור

בעידן שבו עולם הקולינריה מגיע לשיאים חדשים ואנחנו נחשפים למגוון אינסופי של מאכלים, שיטות בישול וטעמים, היה זה מתבקש שנספר קצת על הדרך מאחורי הקלעים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
הקמת מסעדה: כאן אין מקום לטעויות – לגזור ולשמור
הקמת מסעדה: כאן אין מקום לטעויות – לגזור ולשמור | צילום: FREEPIK

לכל מי שהקים מסעדה יש את הסיפור שלו. אחד בישל כל החיים לחברים, עד שהם שכנעו אותו להפוך את התחביב להכנסה, אחר היה במטבח עם אמא ולמד ממנה את כל סודותיה עד שהחליט לשתף את העולם במטעמיה, שלישי חובב מסעדות מושבע החליט שהוא חייב להקים אחת שתגשים את כל מה שהוא הכי אוהב. כל אחד והסיפור שלו, אבל אצל כולם הסיפור נעשה מאתגר וסוער מרגע שהם יצאו לדרך, וכולם גילו שזה הרבה יותר מורכב ממה שהיה נדמה להם לפני שנכנסו להרפתקה הזאת.

תגיות:
מסעדות
/
פתיחת עסק
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף