שנה לאחר שנשרף: מפעל הצ'יפס הקפוא הוקם מחדש בצפון

חברת גרין פרוסט פוד הקימה מחדש את מפעל הירקות הקפואים בסמוך לראש הנקרה, לאחר שנשרף עד היסוד לפני כשנה וחצי. בשלב הראשון ייצר המפעל שבעה סוגי צ'יפס ומגוון של ירקות קפואים

יהודה שרוני צילום: ראובן קסטרו
מפעל מזון קפוא של חברת גרין פרוסט פוד
מפעל מזון קפוא של חברת גרין פרוסט פוד | צילום: חברת מילוטול

בשנת 2018 רכש איש העסקים ג'אווד אגבריה, הבעלים חברת אר.ג'י.אם תעשיות מזון, את המפעל מאיש העסקים אליעזר פישמן. המפעל מנוהל על ידי שני בניו של ג'ואד, באסל ואשרף אגבריה. כמנהל הפעילות האסטרטגית והפיתוח העסקי משמש אבי לוי, וכמנהלת השיוווק - חופית חן סגל.

גרין פרוסט פוד הינה יצרנית ומשווקת מובילה של צ'יפס וירקות קפואים, בעלת כושר ייצור של 5,000 טון קפואים בחודש. המפעל מעסיק כיום 75 עובדים. בשלב ראשון, ייצרו במפעל שבעה סוגי צ'יפס ומגוון של ירקות קפואים. במפעל יש טכנולוגיה מהמתקדמות ביותר בעולם, לצד יעילות איכות ובטיחות. ערב הפעלתו מחדש ביצעה החברה תהליך אסטרטגי ומיתוג מחדש עם סדרת מוצרים חדשה לשוק הקמעונאי והמוסדי.

לצד ההשקעה בטכנולוגיה קיבלו בעלי מילוטל החלטה אסטרטגית של עידוד חקלאות ישראלית והקפדה על כל שלב הייצור מהשדה לצלחת. החברה בוחרת עם אילו חקלאים לעבוד, מהם זני תפוחי האדמה המתאימים ביותר בטעם ובמרקם, מתי הכי נכון לאסוף אותם ומהי הדרך הנכונה לטפל בהם.

תגיות:
ראש הנקרה
/
מפעל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף