כאות הזדהות עם החטופים: מאות חנויות צפויות להיסגר

פוקס וקבוצת ביג הודיעו הבוקר כי יצטרפו ליוזמת ההסתדרות, וישביתו לשביתה סמלית של 100 דקות למען השבת החטופים והחטופות: "נעשה הכל על מנת שלא ישכחו״

יובל בגנו צילום: באדיבות המצולםמתן וסרמן צילום: פרטי
הפגנת נציגי משפחות החטופים
הפגנת נציגי משפחות החטופים | צילום: Yonatan Sindel/Flash90

פוקס וקבוצת ביג הודיעו הבוקר (שני) כי יצטרפו ליוזמת ההסתדרות, וישביתו לשביתה סמלית של 100 דקות למען השבת החטופים והחטופות. היוזמה מתקיימת בסימן 100 ימים בשבי בעזה, ולתמיכה בבני משפחותיהם.

"אנו קוראים לכל השוכרים והרשתות אשר מפעילות חנויות במרכזי ביג להצטרף ולעצור פעילות. במהלך 100 הדקות יתקיימו בכל אחד ממרכזי ביג  טקסי הזדהות ופעילויות שונות עליהן תצא הודעה בהמשך השבוע בהשתתפות עובדי החנויות והלקוחות", נמסר מטעמם.

במסגרת השביתה הסמלית, יסגרו כ-900 חנויות. הראל ויזל- מנכ״ל ובעלים קבוצת פוקס, אמר בנושא כי ״החטופים והנעדרים בליבנו ובמחשבותינו כל העת, ונעשה הכל על מנת שלא ישכחו״.

תגיות:
פוקס
/
מלחמת חרבות ברזל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף