פנגו משיקה תשלום באפליקציה על נסיעות בכביש 6‎

בפנגו הבהירו שהתעריף יהיה זהה לתעריף המנויים בכביש, ושהשירות יתבצע ללא תשלום. מנכ"ל החברה, יונתן אלון: "השאיפה שלנו היא להיות אפליקציית התשלום המועדפת לכבישי האגרה בישראל"

משה כהן צילום: מעריב אונליין
כביש 6
כביש 6 | צילום: דב גרינבלט

פנגו – פלטפורמת התחבורה החכמה, השיקה היום (שני) שירות חדש, במסגרתו תאפשר תשלום לנסיעות בכביש 6. הרישום לשירות יתבצע ללא עלות כספית, באמצעות האפליקציה באזור האישי והחשבונית המרוכזת על השימוש בכל החודש תישלח ישירות ללקוח.

בפנגו הבהירו, כי תעריפי הנסיעה בכביש 6 זהים לתעריפי מנוי בכביש האגרה, והתשלום על השימוש בכביש מתבצע רק בתום הנסיעות בפועל, שנרשמות על פי מצלמות זיהוי מספר הרכב. נהגים שלא ביצעו נסיעות, לא יחויבו בתשלום.

כביש 6 הוא כביש האגרה השלישי בישראל, בו ניתן לשלם באמצעות אפליקציית פנגו והוא מתווסף לנתיב המהיר בתל אביב וכביש 6 חוצהצפול.

תגיות:
כביש 6
/
פנגו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף