הוא יכלול פסי ייצור חדשניים עם טכנולוגיות מתקדמות וזאת כחלק מהתוכנית העסקית להתרחב לתחומים נוספים כמו ייצור טילונים, שלגונים וקסטות. על פי ההערכות, החברה מייצרת כיום 50% משוק הגלידות המשפחתיות בישראל.
אבי זינגר מנכ"ל ובעלים: "אנחנו מפעל כחול לבן המעסיק 200 עובדים מדרום הארץ ותומך בחקלאים המייצרים חלב, ביצים וחומרי גלם נוספים. במפעל החדש נביא חידושים בתחום המזון, ונגדיל את נתח השוק. נהיה מעורבים בפרויקטים קהילתיים וחברתיים בקריית גת".
ראש עירית קריית גת אבירם דהרי: "מדובר באחד המפעלים המודרניים לייצור גלידה ומוצרי מזון נלווים. המפעל נמצא בשלבי הגשת תוכניות בנייה והקמת המבנה הכולל מרכז מבקרים, שישתלב עם פרויקט התיירות התעשייתית בעיר ואשר יושלם עד