אפשר להציל עד 17 טון: הטכנולוגיה שחוסכת בזבוזי מזון

בזבוז המזון במקומות עבודה, מוסדות חינוך, מלונות ואירועים אחרים מוערך ב-226 אלף טון בשנה. בסודקסו ישראל פיתחו טכנולוגיה שמאפשרת דיווח וניטור פסולת מזון לפני השלכתו לפח

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אוכל
אוכל | צילום: סודקסו ישראל

השבוע מתקיים זו השנה השישית בישראל הפרויקט לצמצום בזבוז מזון אותו יזם ארגון TNS במטרה להעלות את המודעות בקרב הציבור לבעיה של בזבוז מזון.

תגיות:
טכנולוגיה
/
מזון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף