שחר כהן, שותף ומייסד לוסיד קפיטל, המתמחה בהשקעות טכנולוגיה בשוק הציבורי, התראיין היום (שלישי) ב-103FM, והתייחס לעסקת הענק בין חברת "וויז" הישראלית לגוגל, שלא יצאה בסופו של דבר אל הפועל. "השמחה טיפה מוקדמת. על מנת לסגור את הגירעון, צריכים לבקש מאסף ויינון ושאר היזמים הצעירים לממש את המניות שלהם", טען.
הוא אף הוסיף בנוגע לתלות של גורמים רבים בישראל, לתפיסתו, בפעילותם: "בעצם ארבעת החבר'ה האלה מחזיקים את המפתחות לאי העלאת המ"מ, לסגירת הגירעון, ולמניעת הורדת הדירוג של מדינת ישראל אם יבחרו ואם בכלל. ודירוג האשראי של ישראל בידיים שלהם".
עוד הוסיף בנוגע לחברת "וויז": "החברה אולי לא תצליח להנפיק 23 מיליארד דולר, אבל היכולת שלה להנפיק היא גבוהה מאוד. היא תקבל שווי יפה בוולסטריט, לפחות 13-14 מיליארד דולר".