"כדי להקים עסק חשוב להתחיל עם בניית תוכנית עסקית מבוססת ואמיתית. ברגע שמתבוננים על הערכות לקראת בניית העסק ופורשים את תמונת המצב של ההכנסות בשנתיים הראשונות, אפשר להיות יותר חכמים. שימו לב, יכול להיות שבחודשים הראשונים יהיו שני לקוחות, לא יותר מזה, ולכן יש לבדוק את השוק לעומק. לתפיסתי, דרך הפעולה המומלצת ביותר היא שאשתך תמצא עבודה בתחומה כשכירה, נניח בחנות למכירת איפור, שם תכניס כ־75% מהשכר אותו הרוויחה במהלך העבודה בצה"ל, ובמקביל תצליח לחסוך כ־25% מההוצאות השוטפות במשק הבית. עליכם לזכור כי העסק שאשתך רוצה להקים הוא פתרון להורים שמחפשים סדנאות ימי הולדת לילדים, וככה אתם צריכים לשווק את זה. זו המהות של העסק. כדי להתניע אותו חשוב שיהיה לכם מאגר טלפונים של כ־2,000 הורים לילדות. חודש לפני האירוע המיוחל תוכלו להתקשר ולהציע את השירות. על פי חוק המספרים הגדולים, זוג הורים אחד מכל חמישה ירצה להשתמש בשירות שאתם מציעים".
"עשית החלטה כלכלית מעולה, אבל כדי לשחרר את החבל מעל הצוואר וליהנות מהפירות חשוב שתלמד לבקש עזרה. אתם הרי רוצים להתחיל את חייכם המשותפים בדירה כמו שצריך, ולכן זה בסדר גמור לדעת לבקש עזרה. חשוב שתזכור שאם ההורים מחזיקים בנכס משלהם, הם יוכלו לקחת משכנתה הפוכה ובכך לסייע לכם לצמצם את ההחזרים החודשיים. אתה לא מגביל אותם, חלילה, ויכול לקבוע שאתה תשלם את הריבית על המשכנתה אפילו בעוד כמה שנים".
“תחום ההסעדה הוא הקשה ביותר מבחינת תחרות ודורש המון זמן והמון אנרגיות. חלק קטן מהעסקים שנפתחים גם מצליחים. רובם או שורדים או נכשלים. זה חיובי שאתם מאמינים שהפיצרייה תצליח, ושהבעלים מחזיק חברה מצליחה, אבל לפתוח פיצרייה זה הדבר האחרון שאני הייתי עושה. מימון של עסק הוא עסקה שעלולה להיות מאוד מסוכנת, גם אם מדובר ברשת פיצריות מפורסמת. במקומכם הייתי יוצר בכסף הזה השקעות אמיתיות”.