נערכת להסעה שיתופית: אגד רכשה 30 רכבי הסעות מסחריים ב־9 מיליון שקל

בעקבות ביקוש ציבורי רב לשירות, קואופרטיב התחבורה נערך להפעלת נסיעות באזור חיפה ובירושלים, בהתאם למודל שמפעיל קואופרטיב דן באזור המרכז באמצעות מיזם באבל

יהודה שרוני צילום: ראובן קסטרו
אוטובוס אגד, אילוסטרציה
אוטובוס אגד, אילוסטרציה | צילום: אלוני מור

קואופרטיב התחבורה אגד, באמצעות חברת אגד־היסעים, נערך להפעלת נסיעות שיתופיות באזור חיפה ובירושלים. ל"מעריב" נודע כי החברה הזמינה בימים האחרונים 30 וואנים מסחריים מתוצרת מאן בשווי של כ־9 מיליון שקל. חברת מאן מיוצגת בישראל באמצעות יבואנית הרכב מכשירי תנועה.

הוואנים המסחריים נוחים לנסיעה הרבה יותר מאוטובוסים עם 19 מקומות ישיבה. הצי החדש יאובזר בכל אמצעי הבטיחות, מושבים משודרגים, מיזוג עוצמתי וחיבור WIFI. הזמנת השירות תיעשה באמצעות אפליקציה, כמקובל בשירות באבל.

מאן היא אחת מחברות הרכב הוותיקות והמובילות בעולם. היא מייצרת משאיות, אוטובוסים ורכבים מסחריים, והיא גם ספקית מרכזית של משאיות למגוון גדול ורחב של חברות בתחומים שונים. בשנה האחרונה מכרה החברה 200 וואנים מתוצרתה.

מנכ"ל מכשירי תנועה ומשאיות, יוגב גברי, מסר ל"מעריב": "אנחנו גאים לעמוד בסטנדרטים הגבוהים של חברת אגד־תעבורה בתחום ההסעות. אנחנו משוכנעים שהשילוב של איכות הוואנים, הטכנולוגיה המתקדמת והשירות המקצועי שלנו יצדיק את הבחירה".

תגיות:
תחבורה
/
אגד
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף