בשל משבר הקורונה: חברת  smart2sale בשיתוף פעולה עם משרד הכלכלה 

החברה המספקת מערכת רב ערוצית לקשר דיגיטלי עם לקוחות, תעניק חצי שנה שימוש בפלטפורמה שלה חינם על מנת לחזק את העסקים הקטנים המנכ"ל: "רק ביחד ואחד למען השני - נוכל לעבור את המשבר הכלכלי"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
קורונה בישראל
קורונה בישראל | צילום: אלוני מור

משבר הקורונה הוביל עד כה שורה של חברות עסקיות משלל תחומים לתת הטבות לבעלי עסקים קטנים ובינוניים, וזאת בצל הודעות רבות על הוצאת עובדים לחל"ת ועצירת התקשרויות עם נותני שירותים וספקים חיצוניים. עתה מצטרפת למהלכי הסיוע גם חברת smart2sale, כשהיא מקדמת שת"פ עם לוח BIZנס, הסוכנות לעסקים קטנים ובינוניים במשרד הכלכלה והתעשייה ומעניקה 6 חודשים חינם שימוש בפלטפורמה שלה במטרה לחזק את העסקים הקטנים ובינוניים.

Smart2sale מערכות מספקת מערכת רב ערוצית לקשר דיגיטלי עם לקוחות. Smart2sale מובילת שוק בישראל, פועלת בתחום מעל 15 שנה ומספקת שירותים לאלפי ארגונים וחברות ממגוון פלחי המשק.

הפלטפורמה כוללת מספר רב של ערוצים וכלים המאפשרים לעסקים לתקשר ביעילות עם קהל היעד שלהם: דפי נחיתה, דפי נחיתה משולבי וידאו, בניית אתרים, כרטיסי ביקור, כרטיסיות שוברי קופונים דיגיטלי ועוד.

לאוניד וילנצ'יק מייסד smart2sale: "לצערי בכל יום שעובר הנזק הופך למשמעותי יותר וכל החמרת ההסגר על עסקים מחמיר עוד ועוד. כמו כן, חוסר הוודאות של בעלי עסקים קטנים ובינוניים, והפגיעה הישירה בניהול השוטף של העסק. נרתמתי לאתגר של חברי מרדכי שלו, לפתוח את המערכת לכל דורש חינם - כי רק ביחד ואחד למען השני - נוכל לעבור את המשבר הכלכלי"

תגיות:
משרד הכלכלה
/
קורונה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף