הכנסות החברה הסתכמו ב־505.6 מיליון דולר, גידול של 3.5% בהשוואה לרבעון המקביל אשתקד ו־18 מיליון דולר יותר ביחס לתחזיות האנליסטים. החברה רכשה ברבעון השני 3.1 מיליון מניות עצמיות ב־325 מיליון דולר. במקביל, משבר הקורונה הביא לירידה בהוצאות התפעוליות של החברה, שנאלצה בין היתר להפסיק את הטיסות של בכיריה לחו"ל וחסכה עקב כך הוצאה של מיליוני דולרים.
צ'ק פוינט נשלטת ומנוהלת על ידי גיל שויד. היא נסחרת בנאסד"ק לפי שווי של 17.5 מיליארד דולר ועם קופת מזומנים של 4 מיליארד דולר.
ברוש, חברה בבעלותו ובר לבב מואשמים בעבירות מרמה בכוונה להתחמק ממס, בזיוף מסמך בכוונה לקבל באמצעותו דבר בנסיבות מחמירות וקבלת דבר במרמה בנסיבות מחמירות. בן ברוך מואשם בעריכת ידיעות ודוח לא נכונים ללא הצדק סביר.
נילי שלו, מנהלת המו"פ האירופי, הפועלת במסגרת רשות החדשנות (שבניהול אהרון אהרון), ציינה: "התוכנית מהווה הזדמנות ליזמים ישראלים להיכנס למאגדים העונים על הקריטריונים. בשל היותה של ישראל מדינה נלווית לתוכנית Horizon 2020, ההצעות יהיו פתוחות להגשה לגופים ישראליים המאגדים לפחות שלושה שותפים משלוש מדינות".
סיבוס סודקסו משרתת 3,000 חברות וכ־350 אלף עובדים ב־7,000 מסעדות בפריסה ארצית. אודי בן שימול ואיתן לב טוב, מנהלים בחברה: "מערך ההסעדה התאים את עצמו למציאות. חברות צריכות לוודא שמירה על ריחוק חברתי. ישנו ביקוש מצדן גם לשירות הזמנה מראש".
המבצעים כוללים טיול במעיינות בהרי ירושלים, טיול לילה בנחל סדום, מסלול רטוב מהגלבוע אל עין נזם, טיול במדבר יהודה וואדי קלט, אימון חילוצים, הדרכת נהיגה בשטח ועוד. בחברה גם החליטו להאריך את שעות הפעילות באולמות ובמרכזי השירות.