יו"ר ההסתדרות למנהלי רשתות השיווק: "אל תאשרו בקשות להעלאות מחירים"

ארנון בר-דוד הזהיר כי "החמרת הנטל הכבד ממילא שמוטל על כתפי הצרכנים עלולה להוביל לקריסה כלכלית של אלפי משפחות. נחדש את המאבק בכל רחבי הארץ"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ארנון בר דוד
ארנון בר דוד | צילום: רמי זרנגר

לדברי בר-דוד, "ההסתדרות מנהלת זה תקופה מאבק עיקש ונחוש ביוקר המחיה במטרה להקל על חייהם של הישראלים, הנאנקים תחת גל התייקרויות חסר תקדים. החמרת הנטל הכבד ממילא שמוטל כיום על כתפי הצרכנים עלולה להוביל לקריסה כלכלית של אלפי משפחות. היבואניות הגדולות והרווחיות מנסות לנצל את תקופת הבחירות כחלון הזדמנויות להתנהלות מונופוליסטית. ההסתדרות תילחם נגד זה, ולך יש את הכוח ואת החובה המוסרית להשפיע לטובה".

יו"ר ההסתדרות קרא למנהלי רשתות השיווק "לגלות אחריות חברתית ולא לאשר את בקשת החברות לייקור המוצרים. הדבר יחזק את המאבק שלנו למען כל החברה הישראלית". בר-דוד הזהיר כי אם בכל זאת יהיו העלאות מחירים שמנותקות מהמגמות הכלכליות העדכניות ומקורן ברצון למקסם רווחים על גב הצרכן הישראלי, ההסתדרות תחדש את המאבק נגד עושק המחיה בכל רחבי הארץ ובכל האמצעים שעומדים לרשותה.

תגיות:
ההסתדרות
/
רשתות שיווק
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף