שבוע הקולינריה הצרפתית בישראל, הרביעי במספר, נפתח בערב יום ראשון בקבלת הפנים שכבר הפכה למסורת - בבית שגריר צרפת בישראל, פטריק מזונאב. איציק אב רכהן, מנכ"ל רשת שופרסל המשתתפת בפרויקט, הגיע לקוקטייל וצפה בשגריר שהציג את חברי משלחת השפים הצרפתיים, שהגיעו ארצה כדי להאכיל את הישראלים בחידושי המטבח הצרפתי. אליהם הצטרפו שפים ישראליים נבחרים, שלוקחים חלק באירועים שבמסגרתם יוכל הקהל הרחב לחוות את טעמו המשובח של המטבח הצרפתי העדכני.
נפגשו באולם ה'סיטי הול' החדש שבסינמה סיטי גלילות, גם ראש המוסד לשעבר אפרים הלוי, אורי ברלב, אבי בניהו ומנכ"ל הסינמה סיטי, אדי אדרי ורעייתו דנה.