חממת הפודטק של שטראוס, The Kitchen Hub, השיקה מרכז חדשנות עבור חברות פודטק ישראליות, ביוזמתה ובתמיכה של רשות החדשנות. מדובר במרכז ייחודי וראשון מסוגו בישראל, הממוקם ברחובות, וכולל מעבדות שיתופיות מתקדמות, הנועד ללוות יזמים וסטרטאפים ישראליים בפיתוח טכנולוגיות חדשניות ומוצרים שישמשו ליצירת מקורות מזון חדשניים וחלופיים ולפתרונות מקיימים.

הפיתוח הישראלי שיסייע להציל חיים במקרה של טביעה
מעבדי AI של Hailo מאפשרים אנליטיקה חכמה ברשתות סופרמרקטים גדולות ביפן‎

אלעד קומיסר, סמנכ"ל בכיר פיתוח עסקי ואסטרטגיה, קבוצת שטראוס: "המרכז החדש שהקמנו בשיתוף עם רשות החדשנות יעניק בית, ידע, כלים וטכנולוגיות זמינות לחברות הזנק ישראליות מתחומי הפודטק השונים ויסייע להן להצעיד את תעשיית המזון קדימה אל מול המגמות, הצרכים המתחדשים והאתגרים השונים. הכוחות המשולבים של התעשייה, גורמי ממשל, ארגונים והקהילה, לצד החדשנות של היזמים והסטארטאפים של החממה, מהווים אקוסיסטם עוצמתי ורחב המאפשר יצירת פתרונות טכנולוגיים חדשניים".