ישראלי המכהן כסגן נשיא אפל מועמד לתפקיד מנכ"ל אינטל העולמית

מספר דיווחים בתקשורת האמריקאית טוענים כי ג'וני סרוג'י מוזכר כאחד המועמדים לתפקיד היוקרתי. הוא עבד בחברה בין 1990-2005 והצטרף לאפל לפני 11 שנה

סתיו נמר צילום: צילום פרטי
ג'וני סרוג'י
ג'וני סרוג'י | צילום: אפל
2
גלריה

שלוש שנים מאוחר יותר, הוא מונה לסגן נשיא בחטיבת השבבים של אפל, והוביל את פיתוח שבב a4 ששימש בדגמים הישנים יותר של האייפון והאייפד, וגם עבד על חיישן הזיהוי באייפון 5s. ב-2014 מונה לתפקיד סגן נשיא לתחום החומרה בחברה וב-2015 לסגן נשיא בכיר לטכנולוגיית חומרה בחברה. הדיווח הזה מצטרף לפרסום בבלומברג, לפיו אינטל בוחנת, לצד סרוג'י, שורה של מועמדים לתפקיד, בהם מנכ"ל מוטורולה לשעבר, סנג'אי ג'ה, ושני מנהלים לשעבר באינטל, אננד צ'נדרסייכר ורנה ג'יימס.

בריאן קרזניץ. צילום: רויטרס
בריאן קרזניץ. צילום: רויטרס | בריאן קרזניץ. צילום: רויטרס

בסיום החקירה אושר כי יחסיו הרומנטיים של קרנזיץ' הם בגדר הפרה של מדיניות החברה, החלה על כל המנהלים. לאור מסקנות אלו, וכיוון שמצופה מכלל עובדיה לפעול לפי קוד ההתנהגות המקובל, קיבלה מועצת המנהלים את התפטרותו של קרזניץ'.

תגיות:
אינטל
/
אפל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף