החברה הישראלית שנכנסה לרשימת המעסיקים הטובים ביותר לשנת 2021

חברת צ'קפוינט הישראלית נכנסה לרשימה היוקרתית, המתבססת על דירוג של 150 אלף עובדים ב-58 מדינות. החברה התמקמה במקום ה-354 ברשימה הכוללת ובמקום ה-23 בהייטק

סתיו נמר צילום: צילום פרטי
גיל שוויד מנכ"ל צ'ק פוינט
גיל שוויד מנכ"ל צ'ק פוינט | צילום: אבשלום ששוני, מארק ישראל סלם

חברת צ'קפוינט הישראלית זכתה לכבוד מיוחד, כאשר נכנסה לרשימה היוקרתית שפורסמה בפורבס, וכוללת את המעסקים הטובים ביותר לשנת 2021. מדובר כאמור בדירוג שמבוסס על סקר של 150 אלף עובדים ב-58 מדינות, שנדרשו להגיד אם ימליצו על מקום העבודה שלהם לחברים ומשפחה.

חברת הסייבר הישראלית נכנסה למקום ה-354 ברשימה הכללית, ולמקום ה-23 בתעשיית ההייטק - בתחום ה-IT, לצד חברות כמו מייקרוסופט, אמזון ופייסבוק. בנוסף, צ'קפוינט היא החברה הישראלית היחידה בדירוג, וגם חברת הגנת הסייבר היחידה בו.

במקום הראשון נמצאת חברת סמסונג הדרום קוריאנית, ואחריה ניתן למצוא את IBM, מיקרוסופט ואמזון. בהמשך הרשימה נמצאות אפל, אלפבית (גוגל), ודל. למקום השישי הגיעה חברת וואווי הסינית, ואחריה חברת אדובי. את העשירייה הפותחת סוגרת חברת BMW הגרמנית.

תגיות:
צ'ק פוינט
/
סייבר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף