סמסונג השיקה הבוקר (שני) בישראל שני דגמים חדשים בסדרת מכשירי Galaxy A - דגמי A8 ו-A8 פלוס. שני המכשירים החדשים מתהדרים במצלמה קדמית כפולה, בצג Infinity ובעיצוב ארגונומי הנשען על מורשת העיצוב של סמסונג. גלקסי A8 יימכר במחיר של 1,999 שקלים וגלקסי A8 פלוס יימכר במחיר של 2,299 שקלים.
כמו כן, המכשירים החדשים בסדרת ה-Galaxy A מציעים עמידות במים ובאבק, בתקן של IP68. הם מגיעים עם זיכרון מובנה של 4 ג'יגה, ונפח אחסון של 64 ג'יגה, ותומכים באפשרות הרחבת זיכרון באמצעות כרטיס חיצוני, עד נפח של 256 ג'יגה.
רשת חנויות סמסונג בבעלות סאני תקשורת מציעה חבילה אטרקטיבית לכבוד השקת המכשיר. היא כוללת את מכשיר ה- Samsung Galaxy A8 מסדרת Galaxy A ובנוסף אוזניות בשווי 399 שקלים ומגן מסך בשווי 79 שקלים. המזמינים באתר סאני יקבלו גם שליחות חינם עד הבית.