ספקית סלולר דרום קוריאנית תמכור מחדש מכשירי אייפון 3GS

החברה תמכור את הדור השלישי של המכשירים, שהושק לפני קרוב לעשור, ולפי הדיווח יעלה כ-40 דולרים. הדבר יתאפשר לאחר מציאת כמות רבה של מכשירים כאלו במחסנים

סתיו נמר צילום: צילום פרטי
מכשירי אייפון 3GS
מכשירי אייפון 3GS | צילום: רויטרס

המכשירים המדוברים הגיעו למחסנים בקוריאה הדרומית ביוני 2009 והועמדו למכירה כחצי שנה מאוחר יותר. ייצורו של המכשיר נמשל עד שנת 2012. בספקית התחייבו כי לפני שימכרו את המכשירים, הם צפויים לפתוח כל אחד מהמכשירים ולבדוק שהוא עובד. עם זאת, חשוב להדגיש כי איכות הסוללה נפגמת לאחר עשור שבו המכשיר ישב ללא שימוש בכלל.

מדובר במכשיר האחרון שנמכר כשהגוף שלו עשוי פלסטיק, שכן החל מהאייפון ארבע שהגיע אחריו, אפל עברה לייצר מכשירים עם גוף מתכתי. הדגם הבא שנמכר עם גוף מפלסטיק היה האייפון SE. מי שיקנה את המכשיר צריך לקחת בחשבון, שפרט לסוללה - המכשיר ככל הנראה כבר לא נתמך במרבית הרשתות הסלולריות. בנוסף, אין לו מצלמת סלפי והזיכרון שלו הוא 32 ג'יגה, בעוד שאת המכשירים המתקדמים ניתן לרכוש עם זיכרון של 512 ג'יגה.

תגיות:
סמארטפון
/
אייפון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף