כמו בבירות האופנה בעולם: מסלול התמחות חדש בניהול עיצוב אופנה

ישראל מצטרפת לעולם התרבות העולמי כשמחלקת עיצוב אופנה בשנקר פותחת מסלול התמחות חדש וייחודי מסוגו בישראל: ניהול עיצוב אופנה. איפה זה ממקם אותנו על המפה?

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מסלול עיצוב אופנה בשנקר
מסלול עיצוב אופנה בשנקר | צילום: באדיבות שנקר
2
גלריה

תעשיית האופנה היא אחת התעשיות הגדולות והחשובות בעולם. היא מעסיקה מיליוני אנשים ואחראית על עיצוב, יצירה, ייצור, שיווק ומכירה של בגדים ואביזרים בעלי ערך. תעשיית האופנה היא גם אחת התעשיות המהירות ביותר בעולם. מגמות חדשות באופנה צצות כל הזמן, וחברות האופנה מתעדכנות בחידושים מדי שבוע.

אילן בז'ה, ראש המחלקה לעיצוב אופנה בשנקר
אילן בז'ה, ראש המחלקה לעיצוב אופנה בשנקר | צילום: עידו לביא

המחלקה לעיצוב אופנה בשנקר אשר נחשבת למובילה בתחום עיצוב האופנה בישראל ובעולם שואפת להעניק לבוגריה מערכת כלים מורחבת המאפשרת להם לבחור בכיווני קריירה מגוונים. עולם האופנה המודרני מתאפיין ברבדים רבים, ובהתאם לכך הוטמעו השינויים הנחוצים במסלול הלימודים. "התוכנית פותחה בהתבסס על מחקר מעמיק בהשתתפות אנשי תעשייה בכירים, מעצבי אופנה ותיקים לצד צעירים, בוגרים טריים וסטודנטים במחלקה לעיצוב אופנה בשנקר.", מדגיש בז'ה, "אנו רואים כניסה משמעותית של מעצבים צעירים בעלי חזון יזמי ודרישה הולכת וגוברת מצד תעשיית האופנה לאנשים המשלבים כישרון עיצובי, ניהולי, אסטרטגי, שיווקי ועוד."

תגיות:
אופנה
/
עיצוב
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף