סוף לשערוריות? תוכניתם של גאולה אבן וירון לונדון יורדת מהמסך

"גאולה ולונדון", תוכנית התרבות והפוליטיקה שעוררה לא מעט סערות, יורדת פחות משמונה חודשים מאז עלייתה. כאן 11: "ייערכו פגישות לשילובם בתוכניות שונות"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
"גאולה ולונדון", גאולה אבן-סער, ירון לונדון
"גאולה ולונדון", גאולה אבן-סער, ירון לונדון | צילום: צילום מסך כאן 11

התוכנית צפויה לרדת מהמסך ב-16 לינואר, ובמקומה החליטו בתאגיד לשבץ תכנית אקטואליה בהפקת חטיבת החדשות. בתאגיד מסרו כי הם: "מודים למגישים, גאולה אבן-סער וירון לונדון ולהפקת התוכנית על עבודתם המסורה והמשובחת. בקרוב תתקיימנה פגישות פרטניות עם אבן-סער ועם לונדון, ויוחלט ביחד עמם על אופן שילובם בתוכניות התאגיד השונות".

אבן ההמומה לא נותרה אדישה לדבריו, והשיבה: "מה? זה מזעזע". לאחר השידור לונדון סירב להתנצל והסביר ש"להתנהגותי לא הייתה שום משמעות מינית. השאלה היא מהו השד, האם הוא נכס מקודש?"

סערה נוספת נוצרה כאשר לונדון אמר בתוכנית כי "ערבים הם פראי אדם. הם לא שונאים רק יהודים, הם רוצחים את עצמם בראש ובראשונה, בימינה, שמאלה, קדימה, מזרחה, מערבה, ערבים טובחים ערבים. אין בעיה עם זה. אני לא דיברתי על פלסטינים, דיברתי על התרבות הערבית". מאוחר יותר התנצל על דבריו ואמר כי הם "נאמרו בלהט הדיון, הסתבכתי בלשוני".

תגיות:
גאולה אבן
/
ירון לונדון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף