אופירה אסייג התנצלה בפני הכתב בו גערה: "אתה ילד שנכנסת לנו ללב"

המגישה והעיתונאית נזפה במהלך שידור חי ב"תכנית הספורט של ישראל" ב-102FM בכתב אתר הספורט ONE שלא היה זמין לעלות לשידור ברדיו תל אביב, זאת מאחר ושוחח בתוכנית אחרת ברדיו דרום

קיץ ברבנר צילום: יח"צ
אופירה אסייג
אופירה אסייג | צילום: אור גפן

כזכור, אתמול אמר אסייג בשידור: "כלפי אנו מודים לך שהתפנת לעלות ולדבר איתנו", אמרה והוסיפה בזעם, "אני מזכירה לך שמקום העבודה הראשי שלך הוא ONE, אני אומר לך את זה בשידור חי,  רוצה להזכיר לך שמקום העבודה הראשי שלך זה ONE והתוכנית הזאת, "תכנית הספורט של ישראל" בשיתוף ONE". בהמשך, ניסה כלפי להציג את טענותיו, אולם אסייג קטעה אותו ואמרה: "סבבה?  עכשיו ערב טוב לך איציק כלפי, ONE, עכשיו תגיד לי מה קרה לרוני לוי ולמה הוא פוטר".

ארגון העיתונאים הגיב לתקרית ומסר: "ההתנהלות של אופירה אסייג כלפי הכתב איציק כלפי אתמול בתכנית הספורט של רדיו ת"א היא מעשה פסול שאין לו מקום בכלי תקשורת. יו"ר הארגון נורית קנטי פנתה לאבי משולם, מנכ״ל רדיו ת"א בדרישה להתנצלות פומבית וברורה מטעם אופירה אסייג והתחנה כלפי הכתב שהיה מושא להלבנת פנים פומבית. נמשיך להוביל את המאבק בהתעמרות בענף התקשורת״.

היו

תגיות:
אופירה אסייג
/
רדיו תל אביב
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף