לאחר שבחודש שעבר השלימו ביניהם והביאו לסופו של סכסוך מתוקשר שנמשך מספר שנים, העיתונאי חיים לוינסון והיחצ"ן רני רהב ישתפו השבוע פעולה גם במישור המקצועי ויגישו תוכנית רדיו משותפת בכאן ב'.
בימי חמישי מגיש לוינסון את התוכנית "נוביקסון" לצד העיתונאי עקיבא נוביק, אך השבוע, לכבוד פורים, יחליף רהב את נוביק וישדר לצד מי שהיה עד לאחרונה יריבו המר.
לפני כחודש אמר לוינסון לליאורה גולדנברג-שטרן: "אף פעם לא היה לי סכסוך עם רני. הייתה לי ועדיין יש לי ביקורת על ההקצאה של משאבים ציבוריים של חניית קונסולי כבוד למכונית שלו. רני לא צריך את החניה הזו והוא יכול לשכור חניה בעצמו, מה שממילא הוא עושה לעובדים שלו. אני עיתונאי מקצועי שעומד בקשר עם כל מי שרלוונטי, ביניהם גם רני רהב. עם זאת אין לי שום עניין להצטרף למועדון המתנות של רהב. על ארוחת הערב אצלו, אם תהיה, אשלם מכיסי".