מפיק בכיר חושף: מדוע כרטיסי ההופעות מחו"ל כל כך יקרים?

מנכ"ל קבוצת בלוסטון גיא בסר התייחס ב-103FM למחירי הכרטיסים וטען כי "ההוצאות עולות ללא סוף". על הופעתו של כריסטינה אגילרה בישראל: "יש אופציה למופע שני"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
גאנז אנד רוזס בפארק הירקון | צילום: שי רגב
כריסטינה אגילרה
כריסטינה אגילרה | צילום: אינסטגרם

כמו כן, דחה את הביקורת על מחירי הכרטיסים וטען כי "אם נשווה את זה למחירי המופעים באירוע זה דומה או נמוך יותר. לא העלינו מחירים משנת 2017. לעומת זאת, מחירי הפקה לאחר הקוביד עלו ב־135 אחוז הביטוחים קפצו, הפארק העלה את המחירים, ההוצאות עולות ללא סוף, ואנחנו נשארנו עם אותו מחיר. כרטיס ממוצא עולה במחיר קטלוגי 330 שקלים, גולדן רינג זה בערך 750, אפשר למצוא את זה גם ב־150 שקל פחות".

"מחירי הביטוח שלנו גבוהים וכל דבר כזה נלקח בחשבון. אגב, אין חברה בארץ שיודעת לבטח דברים כאלה – רק באירופה. מתחילת הדרך חרטנו על דגלנו להנגיש הופעות לעומת מה שהיה ואנחנו שומרים על הקו הזה ולראייה משנת 2017 לא הזזנו את המחירים. אנחנו מרוויחים, אנחנו לא פילנתרופים. אנחנו עושים את המאמץ להביא אומן למדינה שלנו, וזה מייצר ביקוש".

תגיות:
ברונו מארס
/
כריסטינה אגילרה
/
הופעות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף